"Orlando ile şampiyon olmak istiyorum"

Orlando Magic'in süper yıldızı Dwight Howard, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Takımdan ayrılacağı yönündeki söylentilere açıklık getiren Howard, hedefinin Orlando ile şampiyonluk kazanmak olduğunu söyledi.

NTV Spor 14.06.2011 - 14:28
"Orlando ile şampiyon olmak istiyorum"

Orlando Magic'in yıldız oyuncusu Dwight Howard, NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Florida ekibiyle mutlu sona ulaşmak istediğinin altını çizen All-Star pivot, "Hala Orlando'dayım. Önemli olan da bu. Kendi adıma konuşmak gerekirse gelecek sezona odaklanmam gerekiyor. Gelecekte neler olacağından çok şimdiki zamanı düşünmeliyim. Ben buna konsantre oldum, Orlando Magic'e şampiyonluk getirmek istiyorum" dedi.

Howard, takım arkadaşı Hidayet Türkoğlu'nun Orlando'ya geri dönmesine çok sevindiğini belirterek, "Hido çok eğlenceli birisi. Hido maç içinde, maçtan sonra eğlenmeyi seviyor. Yanınızda olmasını isteyeceğiniz harika birisi. Onun yeniden Orlando'da olmasından dolayı çok mutluyum. İlk seferinde de gitmesini istememiştim, çok üzülmüştüm. Ancak anlıyorum. Hido ailesi için doğru olanı yapmak zorundaydı. Geri geldiği için mutluyum" diye konuştu.

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'nda milli takım forması giymek istediğini de vurgulayan yıldız oyuncu, "Olimpiyat'ta olmayı çok isterim. Olimpiyatta olmak, yeni bir altın madalya fırsatı için hazırım. Umarım o fırsatı elde ederim" dedi.

Gelecek sezon All-Star hafta sonu organizasyonunun Orlando'da düzenlenecek olmasının kendisini heyecanlandırdığını belirten Howard, "All-Star'ın Orlando'da olmasından dolayı çok heyecanlıyım. Şehirdeki herkesin de heyecanlı olduğuna eminim. Çok eğlenceli olacak. Şehrimi tüm dünyaya tanıtma fırsatı bulacağım. Şehrimiz için de iyi bir fırsat. Ben şimdiden hazırlanıyorum" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...