Ufuk Bayraktar Samsunspor'da

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, Ufuk Bayraktar ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 05.01.2011 - 16:38
Ufuk Bayraktar Samsunspor'da

Diyarbakırspor'dan sözleşmesini tek taraflı fesheden ve Samsunspor ile her konuda anlaşan Ufuk Bayraktar için Nuri Asan Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Ufuk Bayraktar, Samsunspor'un ligde şampiyon olacağına inandığı için geldiğini belirterek, ''Amacım yeniden Süper Lig'de forma giymek. Samsunspor'un da Süper Lig'e çıkacağına inandığım için geldim. Gelecek sene Süper Lig'de oluruz inşallah'' dedi.

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çalık ise Ufuk gibi kaliteli bir oyuncuyu Samsunspor'a kazandırdıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

Ufuk ile 2,5 yıllık anlaşma yaptıklarını kaydeden Çalık, ''Ufuk Bayraktar ile sözleşme imzaladık, Billy Mehmet transferinden vazgeçtik. Ufuk bu akşam Samsunspor'un Antalya Belek'deki kampına katılacak. Samsunspor'a çok faydası olacağına inanıyoruz. Gençlerbirliği'nden ayrılan Billy Mehmet ile görüşmemizde her konuda anlaştık, Billy Mehmet'ten sağlık kurulundan sağlam raporu alıp sözleşme imzalamak istedik. Ancak, imza atıp öyle sağlık kontrolünden geçmek isteyince biz de transferden vazgeçtik. Zaten sakat olduğu bilgisi gelmişti biz de emin olmak istemiştik. Sağlık kontrolünden geçmemesi  endişemizi doğruladı. Bizim hata yapma lüksümüz yok. Eğer ligde iyi bir yere gelmek istiyorsak yaptığımız transferlerde hata yapmak istemiyoruz. Bunun için tüm futbolcuları tam teşekküllü bir hastanede sağlık kontrolden geçiriyoruz. Ama Billy Mehmet gitmek istemedi, biz de sağlık kontrolünden geçmiyorsa transferinden vazgeçtik'' diye konuştu.

Nokta transferler yaptıklarını ifade eden Çalık, ''İki futbolcuyu transfer ettik. Bir forvet, bir de orta saha arayışımız var. Trabzonsporlu Zafer bizim gündemimizde olan futbolcu. Kendisi ile görüştük ve halen görüşmelerimiz devam ediyor'' dedi.

Çalık, ayrıca bir Fransız futbolcu ile görüştüklerini, bu oyuncunun Cumartesi günü Türkiye'ye gelmesini beklediklerini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...