"Demirel Taurasi'nin diyetini ödedi"

NTV Spor'a özel açıklamalarda bulunan Galatasaray eski yöneticisi Haldun Üstünel, Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki final mücadelesini değerlendirdi. Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'e ateş püsküren Üstünel, Demirel'in Taurasi skandalının bedelini çok iyi ödediğini söyledi.

NTV Spor 18.04.2011 - 14:50
"Demirel Taurasi'nin diyetini ödedi"

NTV Spor'da 14-16 Programı'na katılan Galatasaraylı eski yönetici Haldun Üstünel, Kadınlar Basketbol final serisinde Fenerbahçe'nin 94 faul atışı kullandığını ve bunun inanılmaz bir rakam olduğunu söyledi. Üstünel ayrıca, Turgay Demirel'in Taurasi skandalının diyetini de final serisinde ödediğini savundu.


HALDUN ÜSTÜNEL GALATASARAY CAMİASININ İÇİNDE BULUNDUĞU DURUM HAKKINDA DA KONUŞTU. HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe'nin 4 maç boyunca 94 faul atışı kullandığını ve bunun inanılmaz bir rakam olduğunu belirten Haldun Üstünel "Ben basketle yakından ilgilenen biriyim. Mevcut final karşılaşması çok enteresandı. Rakip takım 4 maç toplamında 94 faul atışı kazanmış. Bu baktığınız zaman tarihe geçmiştir. Bu NBA finallerinde bile rastlanmayacak bir durum. 94 faul atışı kazanmak, inanılmayacak rakamsal bir değer. Şimdi  sürece baktığımız zaman Taurasi'nin yaşadığı doping skandalının diyetinin bedelini Turgay Demirel, koltuğunu kaybetmeme sevdasıyla çok güzel ödedi diye düşünüyorum. Demirel, bence sezon başında bir açıklama yapsaydı, diğer kulüplere de günah, masrafa giriyorlar. Diğer takımlar da sezon başında bu transferlere büyük bütçeler ayırmasınlar. Nasıl olsa şampiyon sezon başında tahin ediliyor. Artık ben bu görüşü sahiplendim, sonuna kadar da arkasında duruyorum. Final maçında yaşanan skandal hakem değişiklikleri, Turgay Demirel'in hemen çıkıp bu konuda açıklama yapmalı. Sebebi nedir bu olayın? Açıklasınlar." şeklinde konuştu.

"HEMEN BİR AÇIKLAMA YAPMALI"
Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'i açıklama yapmaya davet eden Üstünel  "Ben kızlarımızı gösterdikleri mücadele dolayısıyla tebrik ediyorum. Hiç üzülmesinler, tüm camia olanların farkında. Ve biz onları çok seviyoruz. Onlar kendilerine yakışır şekilde mücadele ettiler. Ama ortada skandal hakem kararları vardı, inanamadım ve inanmak da istemiyorum. Federasyon başkanı acilen çıkıp bu atamaların neden değiştiğini çıkıp açıklasın" dedi.

Sayfa Yükleniyor...