Bolt'un hayalleri gerçek oluyor

Jamaikalı sprinter Usain Bolt sonunda muradına erdi. Dünya rekortmeni atlet, önümüzdeki yıl bir gösteri maçında Manchester United'ın formasını giyecek.

NTV Spor 05.09.2012 - 13:36
Bolt'un hayalleri gerçek oluyor

Jamaikalı sprinter Usain Bolt sonunda muradına erdi. Dünya rekortmeni atlet, önümüzdeki yıl bir gösteri maçında Mancheter United'ın formasını giyecek.

2008 ve 2012 olimpiyat oyunlarında üst üste 100 ve 200 metrede duble yaparak tarihe geçen Jamaikalı atlet Usain Bolt, geçtiğimiz ay Manchester United'da futbol oynama isteğini dile getirmişti. Rekortmen atlet, İskoç Menajer Alex Ferguson'un kendisine bir şans vermesi halinde pişman olmayacağını da iddialı bir şekilde gündeme getirmişti.

Olimpiyat oyunlarının tamamlanmasının ardından Kırmızı Şeytanlar'ı tribünden desteklemeye devam eden Bolt, sonunda hedefine ulaştı. Kulübün resmi dergisine konuşan Alex Ferguson, Usaın Bolt'u önümüzdeki yıl hayır kurumlarına bağışlanacak özel bir maçta oynatabileceklerini dile getirdi.

Önümüzdeki yıl Real Madrid ve Unitedlı eski oyuncuların bir gösteri maçında karşılaşacaklarını vurgulayan İskoç Menajer, Usain Bolt'un  o maçta tüm yeteneklerini Manchester ekibi için sergileyebileceğini söyledi.

Dünyanın en popüler sporcularından biri olan Usain Bolt da bu açıklamalar üzerine, ''Eğer yeterli olmadığıma inansam böyle bir istek de bulunmazdım. Yeteneklerimle fark yaratabileceğime inanıyorum'' diyerek Alex Ferguson'a bu teklifinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Sayfa Yükleniyor...