Robben'in zor günleri

Robben, geçirdiği ağır sakatlık sonrası zor günler geçiriyor.

NTV Spor 14.09.2010 - 14:20
Robben'in zor günleri

Arjen Robben, 2010 Dünya Kupası'ndan hemen önce bir hazırlık maçında sakatlandı. Kupaya yetişmek için zamana karşı mücadele eden Robben, grup maçlarında forma giyemedi. 2. turdan itibaren formasına kavuşan yıldız futbolcu, Hollanda'nın finale kadar yükselmesinde en önemli pay sahiplerinden biriydi.

Ancak dünya kupası dönüşü sakatlığı nüksetti. Kısa süre sonra da, Hollanda Milli Takımı doktorlarının, sakatlığı tam geçmeden Robben'e oynaması için yeşil ışık yaktıkları ortaya çıktı. Bu yüzden Robben, en az 3 ay daha takımından ayrı kalacak. Yıldız futbolcu, fiziksel savaşı kazanacağını, ancak psikolojik yıpranmanın izlerini silmesinin bu kadar kolay olmayacağını söyledi.

Hala ayağının üzerine basması yasak olan Robben, “Sakat olduğuma inanamıyorum. Çünkü hiç ağrım yok. Bu benim için herşeyi daha da zorlaştırıyor. Hergün antrenman tesislerinin penceresinden arkadaşlarımızı izlemek çok güç geliyor” diye konuştu.

Bayern Münih Yönetimi ise futbolcusunun kariyerini tehlikeye attığı gerekçesiyle Hollanda Futbol Federasyonu ile tazminat görüşmeleri yürütüyor. Hollandalı yetkililer ile biraraya gelen yönetim kurulu başkanı Rummenıge, görüşmelerden sonuç çıkmaması halinde, hukuk yoluna gitmekten başka çareleri kalmayacağı uyarısında bulundu.

Sayfa Yükleniyor...