Barcelona: 5 Real Madrid: 0 (VİDEO)

Real Madrid'i 5-0 deviren Barcelona tarihi bir zafere imza attı. İşte muhtelşem goller (VİDEO)

NTV Spor 30.11.2010 - 01:47
Barcelona: 5 Real Madrid: 0 (VİDEO)

NTV SPOR'dan CANLI yayınlanan El Clasico'da tarihi bir gece yaşandı. Barcelona, konuk ettiği Real Madrid'e pek de misafirperver davranmadı ve ilk yarıda 2 ikinci yarıda da 3 gol atarak unutamayacağı bir hezimet yaşattı.

Barcelona'nın Real Madrid'i 5-0 yendiği maçta, Barça'nın ortaya koyduğu istikrarlı futbolun yanı sıra yüksek tansiyon da 90 dakikaya damga vurdu.

BARCELONA-REAL MADRID MAÇININ GOLLERİ

Ezeli rakibi karşısında farklı bir boyutta futbol oynayan Barcelona, 10'uncu dakikada Xavi ile 1-0'ı yakaladı. Pedro 18'de farkı ikiye çıkarttı. Villa, 54 ve 57'de kaydettiği gollerle Real Madrid'i tam anlamıyla bitirirken Jeffren 90'da Camp Nou'daki maçın skorunu belirledi: 5-0.

BARÇA'DAN DÜNYA'YA: BİZ DOSTUZ - HABERİ İÇİN TIKLAYIN
RONALDO-GUARDIOLA GERGİNLİĞİ - HABERİ İÇİN TIKLAYIN

EL CLASICO'DAN MUHTEŞEM KARELER | SEN MİSİN GUARDIOLA'YA YAN BAKAN - HABERİ İÇİN TIKLAYIN


Barcelona bu sonuçla 13 maç sonunda topladığı 34 puanla La Liga'da zirvenin sahibi olurken, ilk mağlubiyetini alan Real Madrid 32 puanla ikinci sırada kaldı. Bu arada Barça maçına kadar 12 karşılaşmada sadece 6 yemiş olan Real Madrid, 5 golü 13'üncü maçta yiyerek toplamda kalesinde 11 gol görmüş oldu. Barcelona, 5-0'lık zaferle gol sayısında Real'in 5 gol üzerine çıkarak 38'e ulaştı. Barça'nın 13 maçta kalesinde gördüğü gol sayısı ise 8.

Sayfa Yükleniyor...