'Altın' ama cahil çocuk!

Manchester City'nin İtalyan yıldızı Mario Balotelli, yine gündem yaratacak sözler sarfetti. Tutto Sport Gazetesi tarafından dağıtılan bir ödüle layık görülen Balotelli, adaylardan Arsenalli Jack Wilshere'ın adını daha önce hiç duymadığını söyledi.

NTV Spor 22.12.2010 - 11:13
'Altın' ama cahil çocuk!

Tutto Sport Gazetesi'nin, 21 yaşın altındaki en iyi oyuncuya verdiği "Altın Çocuk" ödülünün bu yılki sahibi, Manchester City forması giyen Mario Balotelli oldu. Sezon başından bu yana, sakatlıklar nedeniyle City'de fazla forma şansı bulamayan Balotelli, ödül töreni sonrası yine çok konuşulacak sözler sarfetti.

Yetenekli olduğu kadar; bir o kadar sorunlu bir oyuncu olarak tanınan Balotelli, 2. sırayı alan Arsenalli Jack Wilshere'ın adını bugüne kadar hiç duymadığını söyledi.

İngiliz futbolunun geleceğine damga vurması beklenen Wilshere hakkındaki açıklamaları bununla da sınırlı kalmayan Balotelli, "Wilshere'ın kim olduğunu gerçekten bilmiyorum. Arsenal ile bir daha karşılaştığımızda ona daha yakından bakarım. Belki bu sırada ona altın çocuk ödülünü kimin kazandığını da hatırlatma şansım olur" diye konuştu.

Ödülü bu yıl kendisinden başka bir oyuncunun kazanmasının büyük haksızlık olacağını savunan İtalyan futbolcu, "Artık benim sıram gelmişti. Bundan sonraki amacım, bu ödülü Altın Top ödülüne çevirmek olacak. Bunun ilk adımları da Premier Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluktan geçiyor" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...