"Ronaldo'nun tahtası eksik"

Osasuna'nın Real Madrid'i 1-0 yendiği maçın devre arasında Ronaldo'nun Pandiani'ye "Sen ne kadar kazanıyorsun" şeklindeki sözüyle iki futbolcu arasında başlayan tartışma bugün de devam etti.

NTV Spor 02.02.2011 - 19:38
"Ronaldo'nun tahtası eksik"

Osasuna'nın Uruguaylı forveti Walter Pandiani, geçtiğimiz pazar günü Real Madrid ile oynadıkları maçın devre arasında tartıştığı Cristiano Ronaldo için, "Onun kafasında bir tahtası eksik. Daha alçakgönüllü olması lazım" dedi.

Osasuna'nın Real Madrid'i 1-0 yendiği maçın devre arasında Ronaldo'nun Pandiani'ye "Sen ne kadar kazanıyorsun" şeklindeki sözüyle iki futbolcu arasında başlayan tartışma bugün de devam etti. İspanyol basınına konuşan Pandiani, Ronaldo'ya Barcelonalı futbolcu Lionel Messi'yi örnek almasını önerdi. Cristiano Ronaldo hakkında sert ifadeler kullanan Pandiani, "Onun, yaramaz tavırlarını bırakıp, Messi'den birşeyler öğrenmeye çalışması lazım. Her hafta sonu tüm sorunları yaratan o ve cezalandırılmalı. Dünyaya daha iyi bakmalı, belki birşeyler daha öğrenme yeteneğine sahiptir" şeklinde konuştu.

Barcelona'nın "bir halk takımı olduğunu ve alkışlandığını" savunan Pandiani, Real Madrid'deki bazı futbolcuların ise Barcelona'daki bu muameleye layık olmadıklarını öne sürdü. 34 yaşındaki Urugaylı futbolcu, kendisine "kaç para kazanıyorsun" diye soran Ronaldo'ya İspanya'da kazandığı kupalarla cevap verdiğini de söyledi. Geçmişte Deportivo, Mallorca ve Espanyol formalarını giyen Pandiani, bu takımlar ile İspanya Kral Kupası ve Süper Kupası'nı kazanmıştı.

Sayfa Yükleniyor...