Gündem Mehmet ve Hamit

Bundesliga ekibi Bayern Münih, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için hazırlıklar yapmaya başladı. Nürnberg'de kiralık olarak oynayan milli futbolcu Mehmet Ekici ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hamit Altıntop, gündemin ilk sırasında yer alıyor.

NTV Spor 17.02.2011 - 14:20
Gündem Mehmet ve Hamit

Fatih Demireli | NTVSpor.net - Münih | Bayern Münih, yeni sezonun kadrosu için yaptığı planlamada, sezon başından beri Nürnberg'de kiralık olarak oynayan Mehmet Ekici'yi de tekrar gündeme aldı. Bundesliga ekibi Nürnberg'de çok başarılı bir performans gösteren Mehmet, hem teknik direktör Louis van Gaal, hem de kulüp yönetimi tarafından yeni sezonda tekrar Bayern Münih kadrosu için düşünülüyor.

A Milli Futbol Takımı'na da seçilen Ekici, geçtiğimiz haftalarda bir sezon daha Nürnberg'de kiralık oynamak istediğini söylese de, Bayern'in genç orta saha oyuncusunu tekrar kadrosuna katma konusunda kararlı olduğu anlaşıldı. Bayern Münih Sportif Direktörü Christian Nerlinger yaptığı açıklamada, "Toni Kroos'da kiralık formülü çok başarılıydı. Mehmet Ekici de Nürnberg'de çok önemli bir gelişim gösterdi" ifadelerini kullandı.

Süper Lig kulüpleri ile de adı geçen Mehmet Ekici'nin Bayern'de sözleşmesi 2012 yılına kadar devam ediyor. Bayern Münih Teknik Direktörü Louis van Gaal sezon başında Mehmet Ekici ile yaptığı görüşmede, futbolcunun kalması için yogun uğraş vermiş, ancak forma şansını Nürnberg'de daha fazla gören orta saha oyuncusu, kiralık gitmek için izin almıştı.

Bayern Münih'in diğer bir Türk oyuncusu Hamit Altıntop'un geleceği ise henüz belirsiz. Bayern Münih, sözleşmesi biten oyuncular ile 15 Mart'tan sonra masaya oturacağını açıkladı. Alman kulübü, sözleşmesi bitecek olan Hamit'in sezon sonu ayrılma ihtimalini göze alarak, Kaiserslautern'de oynayan Hırvat oyuncu Ivo Iliçeviç'i gündemine aldı.

Sayfa Yükleniyor...