Biletleri kim alacak?

Şampiyonlar Ligi'nde, gruplara katılacak 5 takım bu gece oynanacak maçlarla belli olacak. Fenerbahçe'nin, Arsenal karşısında zoru başarmaya çalışacağı gecede, gözler bir yandan da PAOK-Schalke 04 maçında olacak.

NTV Spor 27.08.2013 - 14:37
Biletleri kim alacak?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için, Arsenal'i son 50 yılda, evinde 3 farkla mağlup etmeyi başarabilen 3. takım olmak için sahaya çıkacak.

Arsenal son olarak 2003-2004 sezonunda evinde Inter'e 3-0 kaybetmişti. 1982-83 sezonunda da, UEFA kupasında Spartak Moskova, İngiliz ekibini deplasmanda 5-2 yenmişti.

Bu gece gözler bir yandan da Yunanistan'daki kritik PAOK-Schalke 04 maçının üzerinde olacak. Metalist Kharkiv'in Avrupa kupalarından men edilmesi üzerine, playoff turunda oynamaya hak kazanan PAOK, favori Alman ekibi karşısında, deplasmandan 1-1'lik beraberlikle dönmüştü. PAOK'un golünü eski Fenerbahçeli Stoch atmıştı.

Golsüz bir beraberlikle Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacak Yunan ekibi, seyircisinden yoksun amacına ulaşmaya çalışacak. Sezona kötü giren Schalke 04 ise Avrupa kupalarında oynadığı son 4 deplasman maçında yenilgi yüzü görmedi.

Dinamo Zagreb'i deplasmanda 2-0 yenen Avusturya Wien, gruplara kalmaya artık çok yakın görünüyor. İsviçre şampiyonu Basel de, Ludogorets Razgrad karşısına, deplasmanda aldığı 4-2'lik galibiyetin rahatlığıyla çıkacak. Gruplara kalacak bir diğer takımı, 1-1 biten ilk maçın rövanşında, Legia Varşova-Steaua Bükreş maçı belirleyecek.

Sayfa Yükleniyor...