"Beşiktaş'ın üzerine yapışmış kara bir leke var"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Slaven Bilic'in sözleşmesini sezon sonunda uzatmak istediklerini söyledi. Orman, Beşiktaş'ın üzerine yapışmış kara bir leke olduğunu belirtirken, Yargıtay kararının kendilerini çok üzdüğünü belirtti.

NTV Spor 21.01.2014 - 12:00
"Beşiktaş'ın üzerine yapışmış kara bir leke var"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TRT Türk'te gündeme dair konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Slaven Bilic'in kontratını uzatmayı düşündüklerini ifade eden Fikret Orman, "Hocanın karakterini çok seviyorum. Taraftar da seviyor. Uzun bir kontrat yapıp onun çok önemli başarılar kazanacağına inanıyorum. 2 yıllık kontrat yapmıştık. Sezonun sonunda 1 yıllık mukavelesi kalıyor. Sezon sonunda sözleşmesini uzatabiliriz. Tabii burada en önemli olan Önder Özen'in raporudur" dedi.

"BEŞİKTAŞ'IN ÜZERİNE YAPIŞMIŞ KARA BİR LEKE VAR"
Yargıtay kararlarını değerlendiren başkan Orman, "Beşiktaş'ın üzerine yapışmış kara bir leke var. Bu karar bizi çok üzdü. Rakibimizin dosyasının içerisinde biz kenar süsü olarak bulunduk. Tek başına bir camianın yanında ikinci bir büyük camia olarak hedef olduk. Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'yla alakalı haksızlık yapıldığını düşünüyorum "diye konuştu.

"AZİZ YILDIRIM BENİM DOSTUM"
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dostu olduğu ve başına gelenlerin kendisini üzdüğünü ifade eden Fikret Orman, "Bizim açımızdan kupanın alınıp alınmamasının hiçbir manası yok. Bizim için en önemli şey şerefimiz, haysiyetimiz. Aziz Yıldırım ile birbirimizi gerçekten çok seven iki dostuz. Onun bir ailesi, arkasında kocaman bir camia var. Tekrar hapse giriyor olması beni bir dost olarak çok üzdü" diye konuştu.

Yapı devam eden statları ile de bilgi veren Orman, "Son sürat hedeflediğimiz noktaya gidiyoruz. Ağustos'ta bitmesi çok zor ama biz sezona orada başlayacağız. İnanmak, istemek çok önemli. Ben inanıyorum. Arkadaşlarımı da inandırıyorum. Biz gece gündüz ordayız. Bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

Yaşanan olaylar nedeniyle Kasımpaşa Stadı'nda oynamak istemediklerini belirten Fikret Orman, sezonun 2. yarısına Olimpiyat Stadı'nda başlayacaklarını söyledi.

Sayfa Yükleniyor...