Amrabat Malaga'da!

Yabancı kontenjanı çıkmaza giren Galatasaray, krizi bir nebze olsun çözmeyi başardı. Sarı-kırmızılı kulüp, Faslı oyuncusu Nordin Amrabat'ı İspanya'da zorlu günler geçiren Malaga takımına kiraladı.

NTV Spor 27.01.2014 - 17:12
Amrabat Malaga'da!

Yabancı kontenjanı çıkmaza giren Galatasaray, krizi bir nebze olsun çözmeyi başardı. Sarı-kırmızılı kulüp, Faslı oyuncusu Nordin Amrabat'ı İspanya'nın Malaga takımına kiraladı.

Ara transfer döneminde yabancı kontenjanında yer açmak için çaba sarfeden Galatasaray, ilk somut adımı attı. 2 sezon önce Kayserispor'dan transfer edilen Nordin Amrabat, Malaga'ya kiralandı.

Sarı-Kırmızılılar Faslı oyuncu için kiralama bedeli almayacak. Amrabat'ın 6 aylık kazancını Malaga ödeyecek. Yabancı kontenjanında 1 kişilik yer açan Galatasaray'ın, öncelikle sözleşme imzaladığı Brezilyalı sol bek Alex Telles'in lisansını çıkarması bekleniyor.

Teknik direktör Roberto Mancini'nin işaret ettiği diğer iki isim Dany ve Riera ile de yolların ayrılması durumunda Izet Hajrovic'in lisansı çıakrılacak ve yeni bir stoper transfer edilecek.

Faslı oyuncu, uzun uğraşlar sonucund 2012-13 sezonunda Kayserispor'dan 8 milyon euroya transfer olmuştu.


 

Sayfa Yükleniyor...