Bilindik numarayı yapmadılar...

Galatasaray, alışılageldik kart hilesine başvurmadı... Sarı kırmızılılar istese, cezalı durumuna düşen Drogba'yı Eskişehirspor maçı yerine Tokatspor maçında oynatmayabilirdi, ancak bu denenmedi...

NTV Spor 02.02.2014 - 21:34
Bilindik numarayı yapmadılar...
Galatasaray-Bursaspor maçının 40. dakikasında gördüğü sarı kartla Drogba cezalı duruma düştü. Fildişi Sahilli yıldız bu cezasını ligde gelecek hafta oynanacak zorlu Eskişehirspor maçında çekecek.
 
Ancak Galatasaray'ın önünde, isterse kullanabileceği bir fırsat vardı: Drogba'nın 2. sarıdan kırmızı kart görmesi ve cezasını hafta içindeki Tokatspor kupa maçında çekip, ligdeki zorlu Eskişehirspor maçında forma giyebilmesi.
 
Sahalarda zaman zaman rastlanan bu numarayı yapmak için maçın skoru da fikstür de uygundu. Garantiye alınan maçın son 10 dakikası beklenebilir, Drogba bilerek 2. sarı kartı görüp kırmızıyla atılabilir ve cezasını Tokatspor maçında çekebilirdi.
 
Ancak Mancini, son dakikalarda Drogba'yı sahada tutup bu yolu denemeyi tercih etmedi ve golcü yıldızı 78. dakikada Umut Bulut ile değiştirdi.
 
Didier Drogba, ligde gelecek hafta Eskişehirspor ile oynanacak zorlu maçta cezası nedeniyle forma giyemeyecek.
 
 

Sayfa Yükleniyor...