Mancini'nin kararı bekleniyor!

Galatasaray'da gözler Mancini'ye çevrildi. Henüz yeni sezon kamp programı yapmayan Sarı-Kırmızılılar da İtalyan teknik adamın takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Ülkesine giden Mancini birkaç gün içerisinde kararını yönetime ileticek.

NTV Spor 18.05.2014 - 16:49
Mancini'nin kararı bekleniyor!

Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmayı garantileyen Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nı 9 yıl aradan sonra müzesine götüren ve Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur oynayan Galatasaray'da yönetim İtalyan teknik adamın kararını bekliyor.

Roberto Mancini Kayseri Erciyesspor maçı sonrası tatilini geçirmek üzere İtalya'ya gitti. Deneyimli teknik adama İtalya'dan bazı kulüplerin ilgi gösterdiği ve iyi bir teklif gelmesi halinde Mancini'nin bunu değerlendirmeye alabileceği belirtildi. Galatasaray'da yeni sezon kamp programının henüz yapılmamış olması da teknik direktör konusundaki belirsizliği ortaya koyuyor.

Ancak Mancini'nin Galatasaray'da devam etmesi bekleniyor. Kayseri Erciyesspor maçı sonrası oyuncularıyla gelecek sezon için de konuşma yapan İtalyan teknik direktör, 2014-2015 sezonunda kalmak istediğinin sinyallerini verdi. İtalyan çalıştırıcı birkaç gün içerisinde kesin kararını yönetime ileticek.

Sayfa Yükleniyor...