Gökhan Töre sıkıntısı

Dış transferde henüz somut adım atamayan Beşiktaş, iç transferde de sıkıntı yaşıyor. Gökhan Töre'nin bonservisini almak için Rubin Kazan'la pazarlıklarını sürdüren yönetim, genç futbolcuyla da anlaşabilmiş değil.

NTV Spor 27.05.2014 - 16:49
Gökhan Töre sıkıntısı

Beşiktaş'ta Gökhan Töre belirsizliği sürüyor.

Geçen sezon kiralık olarak forma giyen Gökhan'ın bonservisini almak için çaba sarfeden siyah beyazlı yönetim, henüz genç oyuncu ile de anlaşamadı.

Rubin Kazan'dan 350 bin euro karşılığında bir yıllığına kiralanan Gökhan Töre, Beşiktaş'a yıllık 900 bin euroya imza atmıştı. 33 maçta görev yapan 22 yaşındaki futbolcu, 4 gol ve 8 asistle beklentileri karşılayan bir performans ortaya koydu.

Gökhan adına başarılı geçen sezonun ardından yönetim kurulu Rubin Kazan ile masaya oturarak, genç futbolcunun bonservisini almak için temaslara başladı. Satın alma opsiyonu yedi buçuk milyon euro karşılığında Beşiktaş'ta olmasına rağmen, siyah beyazlı kulüp Rus kulübü ile pazarlık masasına oturarak bu rakamı aşağı çekmeyi planlıyor. Ancak Beşiktaş yönetiminin henüz Gökhan Töre ile de anlaşamadığı ortaya çıktı. Siyah beyazlılar bir yandan Rubin Kazan ile anlaşmaya çalışırken, bir yandan da Gökhan'a yeni mukavele önerisinde bulundular. Beşiktaş'ın kendisine teklif ettiği sözleşmeye sıcak bakmadığı öğrenilen Gökhan'ın, teklif edilenden daha yüksek bir rakam istediği bildirildi.

Yeni sezon hazırlıkları başlamadan Gökhan Töre transferini tamamlamayı planlayan yönetim, önümüzdeki günlerde genç futbolcu ve menajeri ile yeniden masaya oturarak anlaşma zemini arayacak.

Sayfa Yükleniyor...