Girona - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? Girona - Barcelona maçı hangi kanalda? (34. hafta)

La Liga’da şampiyonluk yarışında Real Madrid’in gerisinde kalan Barcelona, 34. haftasında Girona’ya konuk olacak. Girona bu sezon gösterdiği performansla İspanya’nın dikkat çeken takımlarından birisi oldu. Girona geride kalan haftalarda oynadığı 33 maçta 22 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyetle ligde 71 puan topladı. Barcelona en yakın takipçisi Girona karşısında kazanarak puan farkını yükseltmeyi hedefliyor. Girona - Barcelona maçının detayları belli oldu. Peki Girona - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, maçının ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 02.05.2024 - 14:44
Girona - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? Girona - Barcelona maçı hangi kanalda? (34. hafta)

İspanya’da heyecan mücadeleleriyle başlıyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne çeyrek finalde veda eden ve ligde Madrid’in gerisinde kalan Barcelona taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Xavi Hernandez yönetimindeki Barcelona, Girona maçını kazanarak çıkış yakalamak istiyor. Konuk ekip Girona, Barcelona deplasmanından galibiyetle ayrılması durumunda 2. sıraya yükselecek. Kritik mücadele öncesinde gözler Barcelona’nın yıldız golcüsü Lewandowski’de olacak. Peki Girona - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin başlangıç saati…

GİRONA - BARCELONA MAÇI NE ZAMAN?

’da haftanın en önemli maçında Barcelona, Girona deplasmanında sahaya çıkıyor. Girona - Barcelona karşılaşması 4 Mayıs Cumartesi günü saat 19:30’da başlayacak. Mücadele S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

BARCELONA SON DURUM

Barcelona ligde bu sezon beklentilerin uzağında kaldı. Xavi Hernandez yönetimindeki Barcelona, geride kalan haftalarda 22 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 73 puan topladı. Haftaya 2. sırada giren Barcelona, rakip fileleri 68 kez sarsarken kalesinde 39 gol gördü.

GİRONA SON DURUM

Girona, La Liga’da bu sezon adından en fazla bahsedilen takımların başında geliyor. Atletico Madrid’in önünde ligde 3. sırada bulunan Girona, doğrudan Şampiyonlar Ligi gruplarında yer almak için mücadele ediyor. Girona sezonu ilk 4 takım arasında tamamlaması durumunda Devler Ligi’nde sahne alacak. Girona haftaya topladığı 71 puanla 3. sırada girdi.

Sayfa Yükleniyor...