Bardhi'den takım arkadaşlarına: Herkes bunu düşünmek durumunda

Trabzonspor, Karadeniz derbisinde Samsunspor'a 3-1 yenildi. Trabzonspor'da Enis Bardhi ve Umut Güneş mağlubiyeti yorumladı.

Haber Merkezi - NTV Spor 04.05.2024 - 21:56
Son Güncelleme: 04.05.2024 - 22:07
Bardhi'den takım arkadaşlarına: Herkes bunu düşünmek durumunda

Trendyol 'in 35. haftasında , Samsunspor'a 3-1 kaybetti. Trabzonspor'un golünü 32. dakikada attı. Bordo mavililer bu sezon 13. yenilgisini yaşadı.

Enis Bardhi ve , yenilgiyi beIN SPORTS'a değerlendirdi.

Trabzonspor'un tek golünü kaydeden Bardhi, "Sert bir maç başlangıcı oldu. Aslında son 3 maçta olduğu gibi istediğimiz başlangıcı yapamadık. Kötü başladık. Tabii ki herkes bunu düşünmek durumunda. Bizim artık her maçı final gibi görmemiz gerekiyor. Çünkü hiçbir şey bitmedi ve devam ediyor. Tekrar Trabzonspor gibi ve kendimiz gibi olmamız lazım. Bunun üzerine çalışacağız. İstediğimiz gibi bir maç olmadı." dedi.

Umut Güneş ise "Rakibin baskılı başlayacağını bilmemize rağmen oyuna geç girdik. Benzer bir olay geçen hafta ki maçta da olmuştu. Orada çok iyi geri dönebilmiştik. Bugün de bu şekilde oldu. Geç girdik oyuna. İlk yarıda erken goller yedik ve çeviremedik. Hafta içi maçımız var, moralleri yüksek tutmamız gerekiyor. En iyi şekilde o maça hazırlanmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...