Bursa yönetimi inançlı

Bursasporlu yöneticiler Öztürk Yazıcı, Selçuk Eren ve İlhan Uslu, Valencia'ya yeneceklerine inanıyor

NTV Spor 13.09.2010 - 16:39
Bursa yönetimi inançlı

Bursa'ya gelen Valencia kafilesini Yenişehir Havaalanı'nda karşılayan Yazıcı, Eren ve Uslu, yaptıkları açıklamada, bu akşamki maç için galibiyetten başka bir sonuç düşünmediklerini söylediler.

Öztürk Yazıcı, Türk misafirperverliğini göstermek adına Valencia'yı havaalanında karşıladıklarını, İspanyol kafilesinin Bursa'da maç sonuna dek sorunsuz bir süreç yaşamaları için yönetim olarak tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

Valencia kafilesi için bugün de Bursaspor Yönetimi olarak bir program hazırladıklarını, ayrıca Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin de İspanyol ekibi için ayrı ayrı programlar düzenleyeceğini anlatan Öztürk, Bursa'nın bütün unsurlarıyla bu karşılaşmaya konsantre olduğunu vurguladı.

Öztürk, Valencia maçının çok zorlu geçeceğini dile getirerek, ''Yarın akşam fair-play ruhu çerçevesinde geçecek maçtan başarılı bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum'' dedi.

Selçuk Eren de bu akşam Bursa olarak tarihi bir ilk yaşayacaklarına dikkati çekti.

Bursaspor'un lige çok iyi bir başlangıç yaparak 4 maçta 4 galibiyet aldığını anımsatan Eren, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne de 3 puanla başlamak istediklerini kaydetti.

Eren, maçta tribün desteğini de kullanarak galibiyet arayacaklarını ifade ederek, ''Valencia maçında taraftarlarımıza ve Türk halkına yeni bir zafer yaşatacağımıza dair inancımız tam. Takımımıza güveniyoruz''dedi.

''Taraftarlara bir çağrınız olacak mı?'' sorusuna Eren, ''Bizim taraftarlarımıza çağrı yapmamıza gerek yok. Onlar zaten üzerlerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getireceklerdir. Yarın akşamki maçta tüm dünya hem Bursaspor'un güzel futbolunu hem de taraftarlarımızın büyüklüğünü görecek'' yanıtını verdi.

İlhan Uslu ise Bursaspor'un son iki yıldır zoru kolay eden bir takım olduğunu vurgulayarak, ''Bizim takımımıza inancımız var. Yarın akşam tribünlerin de dolu olacağını düşünürsek Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başlayacağımıza inanıyoruz. Bursaspor olarak bizim hedeflerimiz büyük. Grubu üçüncü bitirip UEFA Kupası'na katılmayı değil direkt gruplara kalmayı hedefliyoruz. Bugünkü maçı alırsak gruptan çıkarız'' dedi.

Sayfa Yükleniyor...