Yüzleri A2'de gülüyor

Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Galatasaray ve Beşiktaş'ın A2 takımları kendi liglerinde ilk 2'de yer alıyor.

NTV Spor 16.11.2010 - 08:39
Yüzleri A2'de gülüyor

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 12 hafta sonunda istediği sonuçları bir türlü alamayan Beşiktaş ve Galatasaray'ın yüzü A2 Ligi'nde gülüyor.

A2 Ligi'nde 14. hafta sonunda ilk iki sırada yer alan Beşiktaş ve Galatasaray A2 takımı oyuncuları, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımlarına oranla, oldukça başarılı bir performans sergiliyor.

Şu ana kadar topladığı 30 puanla A2 Ligi'nin zirvesinde yer alan Beşiktaş, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Bucaspor, Manisaspor, Eskişehirspor, Karşıyaka, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bursaspor, Boluspor ve Fenerbahçe maçlarını galibiyetle tamamladı. Siyah-beyazlılar Dardanelspor, Kasımpaşa ve Denizlispor maçlarında ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Oynadığı 14 karşılaşmada taraftarlarını sadece iki kez üzen Beşiktaş, Turgutluspor ve Medical Park Antalyaspor karşılaşmalarında mağlup oldu.

Siyah-beyazlı takım, rakip fileleri 26 kez havalandırırken, kendi kalesinde toplam 13 gol gördü.

Galatasaray A2 takımı da gösterdiği başarılı performansla Beşiktaş'ın 1 puan gerisinde 29 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Ligde, Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bursaspor, Kartalspor, Dardanelspor, Medical Park Antalyaspor, Manisaspor ve Karşıyaspor maçlarını kazanan sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa, Denizlispor, Fenerbahçe, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile Turgutluspor maçlarında ise berabere kaldı.

Oynadığı 13 karşılaşmada sadece bir kez yenilen Galatasaray, bu mağlubiyetini 9. haftada TKİ Tavşanlı Linyitspor'a karşı 2-1'lik skorla aldı. Sarı-kırmızılı takım ligde şu ana kadar, rakip kalelere toplam 32 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 12 gol gördü.

Fenerbahçe ise, A2 Ligi'nde şu ana kadar istendiği sonuçları alamadı.Sarı-lacivertliler, A2 Ligi'nde 14 hafta sonunda 4 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 5 beraberlik alarak, 14. sırada yer buldu.

Sayfa Yükleniyor...