Çetiner: Yeni yapılanmaya girdik

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Raşit Çetiner, yeni yapılanmaya gittiklerini söyledi.

NTV Spor 29.11.2010 - 10:37
Çetiner: Yeni yapılanmaya girdik

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Raşit Çetiner, yeni bir yapılanma içine girdiklerini söyledi.

Ümit Milli Takıma futbolcu izlemek için Çanakkale'ye gelen Çetiner, Çanakkale'de milli takım için oldukça fazla potansiyel oyuncu bulunduğunu ifade etti.

Bu oyuncuları takip etmek için kente geldiğini belirten Çetiner, "Ümit Milli Takım yeni bir yapılanma içine girdi. Bu nedenle Türkiye'nin değişik takımlarında forma giyen gençleri takibe aldık. Onları zaman zaman lig maçlarında izliyoruz" dedi.

Çetiner, ülke futboluna uzun yıllar hizmet edebilecek, ahlaklı, fizik kalitesi düzgün, kulüplerindeki performansları iyi olan oyuncuları tespit edip, milli takım kamplarına çağıracaklarını kaydetti.

Ümit Milli Takımı'nda oynayan oyuncuların artık yaşlarının dolduğunu, bu nedenle, yeni bir yapılanma ihtiyacı ortaya çıktığını anlatan Çetiner, "Şimdi 1990-1991 doğumlu çocuklarımızı topluyoruz. Onların içinde başarılı ve yetenekli oyuncular var. Genç milli takımlarımız Avrupa'da düzenlenen elit turnuvalarda oldukça başarılı sonuçlar alıyor. Bu da ileride iyi şeyler olacağı anlamına geliyor. Böyle her zaman çok iyi bir nesli yakalamak çok kolay olmuyor. Bu konuda tüm ülkeler büyük sıkıntılar çekiyor. Ama biz tüm imkanlarımızla yetenekli oyuncuları milli takıma kazandırmak için çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...