Tankut: Emenike için resmi teklif yok

Hikmet Ferudun Tankut, ''Emenike için kulübümüze hiçbir takımdan resmi başvuru olmamıştır, Mallorca sözlü isteyince 10 milyon Euro verdikleri takdirde alabileceklerini söyledik'' dedi.

NTV Spor 06.01.2011 - 15:34
Tankut: Emenike için resmi teklif yok

Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Emenike ile ilgili her gün çeşitli transfer haberlerinin çıktığını, sözlü isteklerin dışında kulüplerine hiçbir takımdan resmi teklifin gelmediğini söyledi.

Tankut Avrupa'dan ve Türkiye'den birçok takımın 23 yaşındaki golcü oyuncuları için aracı kullanarak görüştüklerini anlattı.

 Tankut, ''Takımımızın hedefleri var, bu doğrultuda ilerliyoruz. Emenike ligde gol  krallığında yarışan ve kulübümüze diğer oyuncularımız gibi fayda sağlayan futbolcumuz. Emenike için kulübümüze hiçbir takımdan resmi başvuru olmamıştır, Mallorca sözlü isteyince 10 milyon avro verdikleri takdirde alabileceklerini söyledik. Bu sadece Mallorca için geçerli değil. Kim istediğimiz parayı verirse Emenike'yi alabilir. Ama gönlümüzden geçen, sezon sonuna kadar formamızı  giymesidir'' dedi.

Sayfa Yükleniyor...