Milan Baros uslanmıyor

Galatasaray'ın gol yollarındaki en etkili isimlerinden olan Milan Baros, golcü kimliğinin yanı sıra hırçınlığıyla da ön plana çıkıyor. Baros, kart cezası nedeniyle birçok maçta takımını yalnız bıraktı.

NTV Spor 02.02.2012 - 13:24
Milan Baros uslanmıyor

Medical Park Antalyaspor karşısında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakan Milan Baros, 4. sezonunu geçirdiği Galatasaray'da toplamda 28 sarı, 2 de kırmızı kartla cezalandırıldı.

Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig'de dün Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada 57. dakikada oyuna giren, ancak 72. dakikada kırmızı kartla oyundan ihraç edilen Çek futbolcu, 4. sezonunu geçirdiği sarı-kırmızılı takımda resmi maçlarda toplam 28 sarı, 2 de kırmızı kart gördü.

''Cim Bom''da bu sezon attığı 7 gol ve yaptığı 9 asistle takımına önemli katkı sağlayan Baros'un birçok kartını hakemlerle girdiği diyaloglar ve yaptığı itirazlar sonucunda alması dikkati çekiyor. Golcü futbolcu, kart cezası nedeniyle bugüne kadar birçok maçta takımını yalnız bıraktı.

Baros, Türkiye kariyerinde Süper Lig'de 23 sarı, 2 kırmızı, Avrupa kupalarında 4 sarı, Türkiye Kupası'nda ise 1 sarı kart gördü.

Sayfa Yükleniyor...