Yıldız futbolcular enerji testinde buluştu

Beşiktaşlı Holosko, Galatasaraylı Elmander ve Fenerbahçeli Stoch, düzenlenen bir organizasyonda öğrencilerle de bir araya geldi.

NTV Spor 22.02.2012 - 17:43
Yıldız futbolcular enerji testinde buluştu

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yıldız oyuncuları Filip Holosko, Johan Elmander ve Miroslav Stoch, enerji testinde buluştu.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin (İTÜ) Ayazağa Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Metro Enerji Testi'nde, üç büyük kulübün oyuncuları, öğrencilerle de bir araya geldi. Organizasyon kapsamında hazırlanan platformda pedal çeviren futbolcular, daha sonra öğrencilere imza dağıttı.

Üniversitede bulunan öğrenciler de futbolculara büyük ilgi gösterince zaman zaman izdiham yaşandı. Futbolcuların imza dağıttığı sırada yaşanan sıkıntı öğrencilerin tepkisine neden oldu.

Elmander, Stoch ve Holosko, öğrencilerin formalarının yanı sıra atkılarını ve özel olarak hazırlanmış kartları imzaladılar.

SABRİ ESPRİSİ
Üç yıldız oyuncunun imza dağıttığı sırada bir öğrencinin yaptığı espri, gülüşmelere neden oldu.

"Sabri de gelmiş" yönündeki ifadeler öğrencileri güldürürken, bazı kişilerin, "Sabri dışarı" demesi dikkati çekti.

Bu arada, Beşiktaşlı taraftarlar da futbolcuları Holosko'ya sevgi gösterisinde bulunurken, taraftarların Slovak oyuncunun yerleşkeden ayrılması sırasında, "Yeter Yıldırım Demirören" diye tempo tuttukları  duyuldu.

Öte yandan, hafta sonunda karşı karşıya gelecek Galatasaray ile Beşiktaş'ın futbolcuları Elmander ve Holosko, beraber basın mensuplarına görüntü vererek, dostluk gösterisinde bulundular.
Galatasaraylı Johan Elmander ve Beşiktaşlı Filip Holosko, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonunda yapacakları derbi maçın zorlu geçeceğini söyledi.

Holosko ve Elmander, Fenerbahçeli futbolcu Miroslav Stoch ile birlikte İstanbul Teknik Üniversitesi'nin Ayazağa Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen enerji testi organizasyonu sırasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladılar.

Sarı-kırmızılı takımın golcü oyuncusu Elmander, 26 Şubat Pazar günü Beşiktaş ile yapacakları maçın klasik bir derbi mücadelesi olacağını belirterek, "Umarım biz kazanırız" dedi.

Galatasaraylı futbolcu, sakatlığı konusunda da bilgi vererek, "Kendimi daha iyi hissediyorum. Ancak oynayıp oynamayacağım konusunda kesin bir şey söylemem. Maça gelirsek, klasik bir derbi olacak. Zor maç olacak. Umarım biz kazanırız" dedi.

Elmander, Necati'nin katılmasıyla birlikte hücum hattının daha da güçlendiğini ve rekabetin yaşandığının hatırlatılması üzerine, "Necati'nin gelişiyle birlikte elbette hücum hattı daha da güçlendi. Baros da var. Sadece forvet hattımız değil, diğer hatlarımızdaki bütün oyuncularımız da çok iyi" diye konuştu.

HOLOSKO: ÖNCE BRAGA MAÇI
Beşiktaşlı futbolcu Filip Holosko ise Galatasaray'dan önce Braga maçını düşündüklerini dile getirdi.

Holosko, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz'in Braga ekibiyle yapacakları karşılaşmanın ardından Galatasaray maçını düşünmeye başlayacaklarını vurgulayarak, "Elbette Galatasaray formda ve zorlu bir rakip. Ancak bizim de Galatasaray gibi ligde daha yukarılara gelmeye ve play-off'taki konumumuzu daha iyi hale getirmek için hedeflerimiz var" dedi.

STOCH: YARIN TAKIMA KATILACAĞIM
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Miroslav Stoch ise sakatlığının düzelmeye başladığını ve yarın takıma katılmayı umduğunu ifade etti.

Bugün kendisini deneme imkanı bulduğunu dile getiren Stoch, "Şu anda ağrım sızım yok. Takımdan ayrı bir program dahilinde çalıştım. Her şey yolunda. İnşallah yarın takıma katılacağım. Ondan sonra önümüzdeki maçta oynamak için her şey uygun gözüküyor" dedi.

Sayfa Yükleniyor...