Zirveye ara verildi!

2. Arena Zirvesi neticelenmeden araya Kulüpler Birliği toplantısı girdi. Yarıda kalan temasların akşam saatlerine kadar sürebileceği belirtiliyor. Kulislerde TFF yetkilileri Beşiktaş'ın da Arena'da oynaması gerektiği yönünde fikir beyan ediyor ancak Galatasaray kulübü buna yanaşmıyor.

NTV Spor 27.06.2012 - 15:27
Zirveye ara verildi!

Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon maçlarını Türk Telekom Arena'da oynama ısrarı ve Galatasaray'ın bunu reddetmesiyle ilgili gelişmeler sürüyor. TFF'nin Olağan Genel Kurulu'nun ardından Bakan Kılıç'ın girişimiyle yapılan sürpriz toplantı neticeye varamadan sona erdi. Kulüpler Birliği toplantısının başlaması nedeniyle yarıda kalan temasların akşam saatlerine kadar sürebileceği belirtiliyor.
 
TFF Genel Kurulu sonrası Bakan Suat Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst'ün katılımıyla 4'lü bir zirve gerçekleştirilmişti. Bakan Kılıç'ın ayrılmasının ardından toplantı bir süre daha Demirören, Orman ve Dürüst arasında sürdü.

Daha sonra bu isimlere diğer Süper Lig temsilcileri de katıldı ve Kulüpler Birliği toplantısı başladı.

Kulislerde TFF yetkilileri Beşiktaş'ın da Arena'da oynaması gerektiği yönünde fikir beyan ediyor ancak Galatasaray kulübü buna yanaşmıyor.

Kulüpler Birliği toplantısının ardından Arena konusundaki temasların sürmesi bekleniyor. Tarafların temaslar sonrası önümüzdeki bir kaç saat içinde yeniden açıklama yapması da bekleniyor.

Gelişmeleri NTV Spor ve NTVSpor.net'ten öğrenebilirsiniz...

DÜN SONUÇ ÇIKMAMIŞTI
Arena Zirvesi'ndeki ilk buluşma dün gerçekleşmiş, ancak ortaya net bir karar çıkmamıştı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve sarı-kırmızılı yöneticiler, Beşiktaş'ın bu sezon maçlarını Türk Telekom Arena'da oynama isteğine olumsuz görüş bildirmişti.

Toplantının ardından basın mensuplarına bir açıklama yapan Galatasaray'ın başkan yardımcısı Adnan Öztürk, "Stadı Beşiktaş ile paylaşamayız. Konu burada kapandı!" diyerek, kapıyı kapatmıştı.

ARENA ZİRVESİ'NDE CEVAP: HAYIR
ORMAN: BİR DAHA KONUŞACAĞIZ

(NTVSpor.net)

Sayfa Yükleniyor...