Galatasaray'a sakatlardan iyi haber!

Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Galatasaray'da, Fenerbahçe derbisinin hazırlıkları sürüyor. Sarı-kırmızılılar'da sakatlığı geçen Riera da takımla çalışmalara başladı. Son iki maçta dinlendirilen kaleci Muslera ve Riera, Fenerbahçe derbisinde forma giyebilecek.

NTV Spor 13.12.2012 - 22:02
Galatasaray'a sakatlardan iyi haber!

1461 Trabzon yenilgisiyle kupa defterini kapatan Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, tamamen pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisine odaklandı.

Sarı-kırmızılılar, en yakın takipçisi olan ezeli rakibiyle yapacağı maça Sercan Yıldırım dışında eksiksiz hazırlanıyor. Sakatlığı nedeniyle Sivassspor maçında oynamayan ve bir süredir tedavi gören Albert Riera da düzelerek antrenmanlara katılmaya başladı. İspanyol futbolcunun Fenerbahçe derbisinde oynaması için önünde bir engel bulunmadığı belirtildi.

Braga'da sakat sakat oynadıktan sonra ligeki Sivasspor ve kupadaki 1461 Trabzon maçlarında dinlendirilen kaleci Fernando Muslera'nın da Fenerbahçe'ye karşı forma giyebilecek olması teknik heyeti sevindirdi.

1641 Trabzon maçında sakatlanan Sercan Yıldırım'ın tedavisine ise devam ediliyor.. 

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanda teknik direktör Fatih Terim'in oyuncularına derbinin taktiğini çalıştırdığı bildirildi.

 

Sayfa Yükleniyor...