Fenerbahçe'nin rakibi belli oluyor

UEFA Avrupa Ligi'ni 13 puanla lider tamamlayarak ikinci tura yükselen Fenerbahçe'nin rakipleri belli oluyor. İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimi bugün saat 15:00'te başlayacak ve NTV Spor ile NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak.

NTV Spor 19.12.2012 - 13:59
Fenerbahçe'nin rakibi belli oluyor

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nu 13 puanla lider tamamlayan Fenerbahçe'nin 2. turdaki rakibinin belli olacağı kura çekimi, bugün Türkiye saatiyle 15:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek.

12 grupta başarılı olan 2'şer takımın ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını 3. sırada tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek 8 takımın bulunacağı kura çekiminde temsilcimiz Fenerbahçe seribaşı olarak yer alacak.

UEFA Avrupa Ligi gruplarını lider bitiren takımlar ve Şampiyonlar Ligi'nden en iyi sonuçla gelen 4 takım seri başı olacak. Çift maçlı eleminasyon sistemiyle oynanacak 2. tur maçlarında, temsilcimiz Fenerbahçe'nin de aralarında bulunduğu seribaşı takımlar ilk maçlarını deplasmanda oynayacak. Aynı gruptan yükselen veya aynı ülke federasyonuna bağlı takımlar birbirleriyle eşleşemeyecek.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ
Şampiyonlar Ligi'nden Gelenler

Dinamo Kiev (Ukrayna)
Zenit (Rusya)
Ajax (Hollanda)
Bate Borisov (Belarus)

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ
UEFA Avrupa Ligi'nden Gelenler
Anzhi (Rusya)
Atletico Madrid (İspanya)
Newcastle (İngiltere)
Stuttgart (Almanya)
Napoli (İtalya)
Basel (İsviçre)
Inter (İtalya)
Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti)
Tottenham (İngiltere)
Bayer Leverkusen (Almanya)
Levante (İspanya)

Sayfa Yükleniyor...