Olympiakos - Aston Villa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Konferans Ligi yarı final maçı şifresiz mi? (İlk 11'ler)

Avrupa futbolunun kulüp düzeyinde en önemli üçüncü organizasyonunda Olympiakos ve Aston Villa karşı karşıya geliyor. Konferans Ligi’nin favorisi olan İngiliz ekibi ilk maçta rakibine kendi sahasında 4-2 mağlup olarak büyük hayal kırıklığına uğramıştı. UEFA Konferans Ligi’nde finale yükselen ilk takım Fiorentina oldu. Olympiakos - Aston Villa maçı yoğun ilgi görürken gözler mücadelenin yayınlanacağı karşılaşmaya çevrildi. Bu eşleşmenin kazananı Fiorentina ile finalde karşı karşıya gelecek. Peki Olympiakos - Aston Villa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 09.05.2024 - 20:47
Son Güncelleme: 09.05.2024 - 20:56
Olympiakos - Aston Villa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Konferans Ligi yarı final maçı şifresiz mi? (İlk 11'ler)

UEFA ’nde ikinci finalist Olympiakos - Aston Villa maçıyla belli oluyor. Yunan ekibi Olympiakos ilk karşılaşmada rakibini Ayoub El Kaabi ve Santiago Hezze’nin attığı gollerle 4-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Aston Villa’nın golleri ise Watkins ve Diaby’den geldi. Bu sezon İngiltere Premier Lig’de gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Aston Villa, sezonu Konferans Ligi kupasıyla taçlandırmak istiyor. Yunan ekibi Olympiakos’ta ilk maçta yıldızlaşan El Kaabi’nin rövanş maçındaki performansı merakla bekleniyor. Unai Emery yönetimindeki Aston Villa’da ise gözler Watkins, Bailey, Douglas Luiz gibi yıldızlarda olacak. Peki Olympiakos - Aston Villa maçı ne zaman, saat kaçta ve şifresiz mi? İşte, mücadelenin başlangıç saati…

?

Konferans Ligi yarı finalinde Yunan ekibi Olympiakos - Aston Villa’yı konuk ediyor. Deplasmanda oynadığı karşılaşmada rakibini 4-2 mağlup eden Olympiakos, avantajını koruyarak finale kalmayı hedefliyor. Aston Villa ise ilk maçta yaşadığı şoku üzerinden atarak tur için sahaya çıkıyor. Olympiakos - Aston Villa mücadelesi 9 Mayıs Perşembe günü saat 22:00’da başlayacak Karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

HANGİ TAKIM NASIL TUR ATLAR?

UEFA Avrupa Ligi’nde Olympiakos’un finale yükselmesi için alacağı her türlü galibiyet ve beraberlik yeterli olacak. Benzer şekilde Yunan ekibi sahadan 1 farklı mağlubiyetle ayrılması durumunda adını finale yazdıracak.

İngiliz ekibi Aston Villa’ya ise karşılaşmayı uzatmalara götürmek için 2-0, 3-1, 4-2… gibi iki farklı skorlar gerekiyor. Aston Villa sahadan 3 farklı galibiyetle ayrılması durumunda doğrudan adını yarı finale yazdıracak.

FİORENTİNA ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ FİNALDE

UEFA Konferans Ligi finali 29 Mayıs’ta Yunanistan’ın başkenti Atina’da oynanacak. 3-2 kazandığı ilk maçın rövanşında Club Brugge ile 1-1 berabere kalan Fiorentina adını Konferans Ligi’nde finale yazdırdı. Olympiakos - Aston Villa eşleşmesinin kazananı finalde Fiorentina ile karşı karşıya gelecek.

İLK 11'LER 

Olympiakos: Tzolakis, Quini, Rodinei, Carmo, Retsos; Iborra, Hezze, Fortounis, Chiquinho, Podence, El Kaabi.

Aston Villa: Martinez, Konsa, Diego Carlos, Pau, Digne, Cash, McGinn, Douglas Luiz, Diaby, Bailey, Watkins.

Sayfa Yükleniyor...