"Stop tuşuna değil, pause tuşuna bastık"

Galatasaray, transferde önceliği ön liberoya verdi. Başkan Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, ön libero aldıktan sonra TFF'nin yabancı kararını bekleyeceklerini söyledi. Tulun, "Transferde stop tuşuna değil, pause tuşuna bastık" diyerek, yeni transferler olacağını ifade etti.

NTV Spor 26.06.2013 - 20:18
"Stop tuşuna değil, pause tuşuna bastık"

Galatasaray ön libero transferine odaklandı. Sarı-kırmızılılar, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelecek yabancı kuralı açıklamasını beklerken, hazırlıklarını ön liberoda yoğunlaştırdı.

Galatasaray'ın iki sezondur Juventus'tan kiraladığı Felipe Melo'yu bu yıl bonservisi ile alma çalışmasında imza aşamasına gelirken, başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, önceliklerinin ön libero transferi olduğunu ifade etti.

Tulun, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Federasyonun kararını bekliyoruz. Şu an için transfere ön libero konusunu çözdükten sonra kısa bir ara vereceğiz. Ancak çalışmalarımız sürüyor. Galatasaray'ın güçlü bir kadrosu var ve federasyonun kararından sonra birkaç takviye daha yapabiliriz" dedi.

Tulun, 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nı da dikkatle takip ettiklerini belirterek, turnuvadan sonra bazı gelişmelerin yaşanabileceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan tatil için Türkiye'den ayrılacak olan başkan Ünal Aysal'ın gelişmeleri yurt dışından takip edeceği ve tatilden sonra yabancı kuralının açıklanmasıyla birlikte transfer için talimat vereceği öğrenildi.

Galatasaray, Carlinhos, Farfan, Melo ve Kerim Frei konusunda federasyondan çıkacak karara odaklandı. Sarı-kırmızılı kulüp geçen yılki kurala dönülmesi halinde prensip anlaşmasına vardığı isimleri resmen açıklayacak.

Bülent Tulun ayrıca, "Transferde henüz durmadık, stop tuşuna basmadık. Sadece pause tuşuna bastık diyebiliriz" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...