Timsah'tan Frei hamlesi!

Beşiktaş'ın bonservisi konusunda Fulham ile anlaşamadığı Kerim Frei için Bursaspor devreye girdi. Yeşil-beyazlılar, teknik direktör Daum'un isteği üzerine İngiliz kulübü ile temasa geçti.

NTV Spor 05.09.2013 - 23:27
Timsah'tan Frei hamlesi!

Cristoph Daum'un takımın başına geçmesinin ardından transferde atağa kalkan ve Galatasaray'dan Colin Kazım'ı renklerine bağlayan Bursaspor, bir başka önemli ismi daha kadrosuna katmak için harekete geçti.

Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu Avusturya doğumlu İsviçre asıllı Türk futbolcu Kerim Frei için transfer girişimlerine başlayan Bursa ekibinin yöneticileri Fulhamlı yetkililer ile temasa geçti. 

Beşiktaş'ın teklifi olan 2 buçuk milyon euroyu arttırdığı belirten yeşil beyazlı ekibin, özellikle teknik direktör Daum'un ısrarlı isteği sebebiyle bu transferi bitirmek istediği öğrenildi. Daum'un "Ozan İpek'in sakatlığı sebebiyle sol kanatta büyük sıkıntı çekiyoruz. Frei transferi bizi bir seviye üste taşıyacaktır" dediği öğrenildi. 

Geçtiğimiz sezon Fulham ve kiralık olarak da Cardiff City formaları giyen  19 yaşındaki sol kanat oyuncusu, 11 maçta görev almasına karşın golle buluşamamıştı. Öte yandan Beşiktaş'lı yöneticilerin bu gelişmenin ardından İngiltere'ye gittiği öğrenildi.

Sayfa Yükleniyor...