"Ücret konusunda anlaşmazlıklar var"

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Almeida ve Fernandes ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çebi, iki Portekizli oyuncuyla ücretleri konusunda anlaşmazlıklar yaşadıklarını söyledi.

NTV Spor 13.11.2013 - 13:58
"Ücret konusunda anlaşmazlıklar var"

Hürriyet gazetesinin sorularını yanıtlayan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ta tavan ücretler olduğunu ve sözleşmeleri bütçeye uygun yapmak istediklerini belirtti.

"Manuel Fernandes planladığımız bütçenin dışında fiyatlar talep ediyor. Fakat Beşiktaş'ta oynama isteği nedeniyle teklifimizi kabul edeceğini düşünüyorum" diyen Beşiktaş ikinci başkanı, "Almeida da vermek istediğimiz ücretin çok uzağında. Her iki oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor" ifadelerini kullandı.

Profesyonellik gereği kadroya müdahalede bulunamayacağını vurgulayan Ahmet Nur Çebi, "ancak bir yönetici olarak yaptığımız transferlerin değerlendirilmesini ve takıma kazandırılması gerektiğini düşünüyorum. Bu sadece benim görüşümdür. Profesyonel kadrolara etki edecek tavır ve davranışlarda bulunmam" dedi.

Ronaldinho transferine de değinen ikinci başkan Çebi, "Ronaldinho ile görüşme yapmak üzere yetkilendirildim. Üzerime düşeni yapmaya devam ediyorum ancak bu transfer bütçemizin kabul edebileceği sınırlar içinde olmalı. Halen de bunu sağlamak için mücadele ediyorum" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...