Taraftarın sabrı taştı!

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında zorlanması taraftarın tepkisini çekti. Başkan Ünal Aysal'ı ilk kez protesto eden ve "Yönetim istifa" şeklinde tezahürat yapan tribünler, futbolcular aleyhine ve Terim lehine de bağırdı...

NTV Spor 03.12.2013 - 23:10
Taraftarın sabrı taştı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile kupa mücadelesinin uzatmalara gitmesi taraftarların protestolarına yol açtı. Ünal Aysal'ın başkan seçilmesinden sonra ilk kez tribünler yönetime tepki gösterdi. "Yönetim istifa" seslerinin yükseldiği Türk Telekom Arena'da, eski teknik direktör Fatih Terim lehine "İmparator Fatih Terim" sloganları da atıldı.

Futbolcuları da ıslıklayarak ve yuhlayarak protesto eden tribünler, ayrıca "Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın" diye tezahürat yaptılar.
 
Bu arada karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan alınan Aydın Yılmaz, soyunma odasına giderken tribünde bazı taraftarlarla tartışmaya girdi.

Seri penaltılar sırasında Sabri'nin, 5. vuruşta topu kaleciye nişanladığı atış da Teknik Direktör Mancini'nin tepkisini çekti. İtalyan teknik adam kaçan atış sonrası sinirli bir şekilde yedek kulübesini terketti. Mancini, sonraki penaltı atışlarını çıkış kapısının önünde izledi.

Sayfa Yükleniyor...