"Görüşmelere başladık"

Juventus Teknik Direktörü Allegri, Galatasaray'ın Hollandalı yıld ızı Wesley Sneijder'in transferi için görüşmelere başladıklarını açıkladı.

NTV Spor 05.01.2015 - 16:18
"Görüşmelere başladık"

Juventus'un Sneijder ısrarı devam ediyor. İtalyan medyasında manşetleri süsleyen Hollandalı yıldız için Juventus teknik direktörü Allegri'den açıklama geldi. Inter maçı öncesi transfer ile ilgili konuşan 47 yaşındaki teknik adam, “Sneijder'ın transferi için çalışmalara başladık. Elimizdeki kaliteli oyuncuların kalibresinde oyuncular istiyoruz. Sneijder çok kaliteli bir futbolcu ve halihazırda çok kaliteli olan kadroyu daha da derinleştirebilir. Onunla birlikte forma rekabeti de üst seviyeye çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

Allegri daha önce verdiği röportajda da Sneijder gibi bir oyuncunun eksikliğini hissettiklerini belirtmişti. İtalyan medyası, Juventus'un Sneijder için Galatasaray'a 2 milyon Euro önerdiğini iddia etmişti. Ancak Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers, Galatasaray yönetiminin Sneijder'i satmak istemediğini ve bu tecrübeli futbolcu içn en az 20 milyon Euro bonservis bedeli verilmesi gerektiğini vurgulamıştı.

Sayfa Yükleniyor...