Galatasaray'a Zuniga iddiası!

Sağ bek arayan Galatasaray'da gündeme yeni bir isim geldi. İtalyan basınının iddiasına göre sarı-kırmızılılar Napoli'nin Kolombiyalı oyuncusu Juan Zuniga'yı istiyor.

NTV Spor 20.08.2015 - 17:19
Galatasaray'a Zuniga iddiası!

Galatasaray'da sağ bek arayışları sürüyor. Transfer sezonu boyunca Dani Alves ve Maxi Pereira gibi önemli oyuncular ile ilgilenen ancak bu transferleri gerçekleştiremeyen sarı kırmızılılarda Juan Zuniga ismi ön plana çıktı. Napoli'de forma giyen Kolombiyalı sağ bekin Galatasaray'ın transfer listesinde bulunduğu iddia edildi.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, sarı kırmızılı ekip geçtiğimiz sezon transfer döneminin son günlerinde Napoli'den Dzemaili ve Pandev'i kadrosuna kattığı gibi bu kez rotayı Zuniga'ya çevirdi. Galatasaray'ın piyasa değeri 6 milyon Euro olan ve Sampdoria'nın da ilgilendiği oyuncu için temaslarda bulunduğu ifade edildi.

Sarı kırmızılı yönetim ise menajerler aracılığı ile Zuniga'nın Galatasaray'a önerildiğini ancak şu an transfer görüşmelerinde somut bir gelişme olmadığını vurguladı.

2009 yılından beri Napoli'de forma giyen Zuniga, geçtiğimiz yıl yaşadığı diz sakatlığı sebebiyle 7 maçta forma giyip 2 asist yapmıştı. 30 yaşındaki oyuncu, Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Neymar'a yaptığı hareket nedeniyle yıldız futbolcunun sakatlanmasına sebep olmuştu.

Sayfa Yükleniyor...