"Ligde kalmayı başaracağız"

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Spor Toto Süper Lig'de kalma yolunda çabalarının sonuna kadar süreceğini belirterek, "Umutluyuz ve bunu başarabilecek bir camiayız" dedi

NTV Spor 04.02.2016 - 11:48
"Ligde kalmayı başaracağız"

Mesut Hoşcan, yaptığı açıklamada, Medicana Sivasspor galibiyetinin kendileri için önemli olduğunu dile getirerek, alt sıralardaki rakipleriyle puan farkının açılmaması için önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.     
        
Eskişehirspor'un sezon sonuna kadar asla rehavete kapılmayacağını vurgulayan Hoşcan, "Bu hafta sonu yapacağımız Çaykur Rizespor maçı bizim için çok önemli. Bundan sonraki her maç bizim için adeta final niteliğinde" değerlendirmesinde bulundu.     
        
Mesut Hoşcan, devre arasında transfer yapmanın ve yeni oyuncuların takıma adaptasyonunun zor olduğunu ifade etti.     

Medicana Sivasspor maçında yeni transferlerin sahada yer bulduğunu hatırlatan Hoşcan şöyle konuştu:     

"Yaptığımız transferlerin takıma adaptasyonunu ve iyi tercihler olduğunu gördük. Lige verilen arayı iyi değerlendireceğiz. Takımın kaynaşmasını sağlamak istiyoruz. Eskişehir artık tamamen bütünleşti. Sıkıntıları geride bırakıp kaynaştık. Taraftarımız ve camiayla iyi iletişim içindeyiz. Bunu sağlayan Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Harun Karacan ve Emine Nur Günay'a teşekkür ediyorum. Bize çok ciddi moral verdiler. Kaynak yaratmada ciddi zorluklar çeken bir Anadolu takımıyız. Bunları hep birlikte aşacağız. Eskişehirspor'un ligde kalmasıyla ilgili çalışmamızı sonuna kadar devam ettireceğiz. Umutluyuz ve bunu başarabilecek bir camiayız. Savaşan, mücadele eden, oyunu kurgulayan ve 90 dakika skoru lehine çevirecek bir takımımız olacak."     

Sayfa Yükleniyor...