"Hedefimiz üst sıralar"

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, alt sıralarda kalmama adına maçı kazanmak istediklerini söyledi

NTV Spor 04.02.2016 - 15:20
"Hedefimiz üst sıralar"

Hikmet Karaman, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, iki takım için de çok önemli ve zor bir müsabaka olacağını belirterek, ligdeki hedeflerinin bu maçla şekilleneceğini vurguladı.     
        
Puan tablosuna bakıldığında Eskişehirspor'a beraberliğin dahi yetmeyebileceğinin altını çizen Karaman, "Bazen deplasmanda alınan beraberlikler iyidir ama kümede kalma adına çok maç kazanmak gerekiyor. Biz de yukarılara oynamak istiyoruz. Müthiş bir maç olacak. Eskişehir bir futbol şehri. Taraftar coşkusu, bando takımının takıma verdiği katkı... Torku Konyaspor gibi fenomen oldular ama maalesef bu sezon altlarda mücadele ediyorlar" dedi.     

Ligin ikinci yarısına kendilerinin iyi başlayamadığını ifade eden Karaman, "Alt sıralarda kalmama adına Eskişehirspor maçını kazanmak istiyoruz. Az hata yapan, iyi oynayan ve daha çok isteyen maçı kazanacak. Biz de kazanıp yukarılara oynamak istiyoruz. Ligin ikinci yarısında kaybettiğimiz iki maçı henüz telafi etmiş değiliz. Bu maçı bir başlangıç olarak görüyoruz" diye konuştu.     
              
Çaykur Rizespor'un forvet oyuncusu Deniz Kadah ise ligin ikinci yarısında beklenmedik puan kayıpları yaşadıklarını dile getirdi. Eskişehirspor maçının çok zor ve anlamlı olduğunu vurgulayan Deniz Kadah "Her maç çok önemli ama bu sezon ligde ikinci devreye kötü başladığımız için bu maçın önemi çok daha yüksek. İnşallah bu maçı kazanıp tekrar bir çıkış yakalamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.     
              
Yeşil-mavili futbolcular, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştiren futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Karaman, yaklaşık 1,5 saat süren çalışma boyunca futbolcularını sık sık uyardı.     
      
Sakatlığı bulunan Kweuke, takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.     

Sayfa Yükleniyor...