Süper Lig 35. hafta | Başakşehir - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de Başakşehir ve Kasımpaşa kozlarını paylaşıyor. Beşiktaş’ın kazanmasıyla birlikte Başakşehir 5. sıraya geriledi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi Başakşehir üç farkla kazandı. Başakşehir taraftarının önünde Kasımpaşa'yı mağlup ederek üç puana ulaşmak istiyor. Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir, ligde oynadığı son üç karşılaşmayı kazandı. Kasımpaşa ise haftaya topladığı 49 puanla 6. sırada giriyor. Peki Başakşehir - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 04.05.2024 - 11:11
Son Güncelleme: 04.05.2024 - 11:11
Süper Lig 35. hafta | Başakşehir - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Başakşehir - Kasımpaşa mücadelesinin hakemleri belli oldu. 35. haftada oynanacak kritik karşılaşmayı Mert Güzenge yönetirken yardımcılıklarını ise Abdullah Uğur Sarı ve Murat Altan yapacak. Başakşehir’de kritik mücadele öncesinde Piatek, Figueiredo, Dimitrios Pelkas takımın en skorer isimleri oldu. Ev sahibi Başakşehir son olarak ligde Hatayspor karşısında 2-1 galip gelmişti. Sami Uğurlu yönetimindeki Kasımpaşa ise deplasmanda Başakşehir karşısında kazanmanın hesaplarını yapıyor. Peki Başakşehir - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Başakşehir - Kasımpaşa maçına ilişkin bilgiler…

BAŞAKŞEHİR - KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN?

Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak Başakşehir - Kasımpaşa mücadelesi 5 Mayıs Pazar günü saat 16:00’da oynanacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR - KASIMPAŞA MAÇI DETAYLARI

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabakayı hakem Mert Güzenge yönetecek.

Avrupa kupalarına gitme mücadelesi veren iki takımdan RAMS Başakşehir 52 puanla 5'inci, Kasımpaşa ise 49 puanla 7. sırada yer alıyor.

Ligde oynadığı son 3 maçı kazanan turuncu-lacivertliler, bu sezon 34 haftada 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet yaşadı. Konuk ekip Kasımpaşa'nın ise 34 haftada 14 galibiyet 7 beraberlik ve 13 mağlubiyeti bulunuyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçta RAMS Başakşehir, Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup etmişti.

BAŞAKŞEHİR SON DURUM

Sezona istediği gibi başlangıç yapamayan İstanbul ekibi son haftalarda yakaladığı çıkış ile dikkat çekti. Başakşehir geride kalan haftalarda oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Sezon genelinde ise Çağdaş Atan’ın öğrencileri 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 5. sırada yer alıyor.

KASIMPAŞA SON DURUM

Kasımpaşa sezonun dikkat çeken takımlarının başında geldi. Sami Uğurlu yönetimindeki Kasımpaşa, topladığı 49 puanla 6. sırada yer alıyor.

Lacivert- beyazlılar, sezon genelinde oynadığı 34 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 mağlubiyet yaşadı.

Kasımpaşa son olarak evinde Samsunspor’u 1-0 mağlup etti.

Sayfa Yükleniyor...