Batuhan Karadeniz'in yeni adresi!

Batuhan Karadeniz'in yeni adresi İsviçre oldu. Genç golcü St. Gallen ile sözleşme imzaladı.

NTV Spor 15.02.2016 - 11:00
Batuhan Karadeniz'in yeni adresi!

Geçtiğimiz ekim ayında Medicana Sivasspor ile yollarını ayırdıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan Batuhan Karadeniz, İsviçre'nin St. Gallen takımına transfer olduğunu açıkladı.

360 kanalındaki Telegol programında konuşan Batuhan, "İsviçre'de St. Gallen takımı ile anlaştım, 1,5 yıllık imzayı attım" dedi.

St. Gallen'e transfer olma sürecini anlatan 24 yaşındaki forvet, "Yurt içinden gelen teklifleri kabul etmedim. Yurt dışından birkaç girişim sonrasında St. Gallen teklif getirdi ve teklif de bize cazip geldi. Sivasspor ile alacaklarıma karşılık sözleşmemi feshetmiştim ve transferim kolay oldu" diye konuştu.

ST GALLEN'DEN AÇIKLAMA

St.Gallen Kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 24 yaşındaki forvet oyuncusunun 1 yıl opsiyonlu sözleşme uzatma koşuluyla 4 aylığına bonservis bedeli ödenmeden transfer edildiği bildirildi.

Beşiktaş ve Trabzonspor'da da oynayan Batuhan Karadeniz'in St. Gallen'de 94 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

YENİ HOCASINDAN ÖVGÜLER
Açıklamada görüşlerine yer verilen St. Gallen Teknik Direktörü Joe Zinnbauer, "Batuhan Karadeniz, tartışma götürmez derecede kaliteli ve farklı bir forvet. Onun takımda olmasından keyif alacağımızda eminim" ifadelerini kullandı.

İsviçre'de transfer sezonu bugün sona erecek. Avrupa genelinde transfer sezonu daha önce kapanmıştı.

St. Gallen, 10 takımlı İsviçre Süper Ligi'nde 23 puanla 7. sırada bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...