Portekiz'e şok üzerine şok!

Cristiano Ronaldo önderliğinde Brezilya'ya çok iddialı gelen Portekiz, Dünya Kupası'nda oynadığı ilk maçta sadece 3 puan değil, 3 kilit oyuncusunu da kaybetti...

NTV Spor 16.06.2014 - 21:11
Portekiz'e şok üzerine şok!

Portekiz, Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'na gelirken oldukça iddialıydı...
 
Elemelerde İsveç'i geçerek Brezilya vizesi alan Portekizliler, Cristiano Ronaldo'nun liderlik yaptığı tecrübeli kadrosuna çok güveniyordu.
 
G Grubu'nda Almanya, Gana ve Amerika Birleşik Devletleri ile eşleşen Portekiz takımı, turnuvadaki ilk maçında Almanya'yı yenerek liderlik hesapları yaparken, hiç de beklemediği bir senaryo ile karşı karşıya kaldı.
 
Almanya karşısında sahadan 4-0 mağlup ayrılan Portekizliler, bu kritik maçta 3 puandan çok daha fazlasını kaybetti. Kadrolarındaki tek santraforları olan Hugo Almeida'yı ve Real Madrid'in başarılı ismi Fabio Coentrao'yu sakatlığa kurban veren Portekiz, Pepe'nin gördüğü kırmızı kartla da da adeta yıkıldı.
 
Sakatların durumu henüz belli olmamasına rağmen, doğrudan kırmızı kart gören Pepe'nin en az 2 maç ceza alacak olması, liderlik hesapları yapan Portekiz için "Acaba gruptan çıkabilecek mi?" tartışmasının başlamasına sebep oldu.

 

Sayfa Yükleniyor...