Galatasaray şampiyonluk maçına çıkıyor: Galatasaray Petrol Ofisi - ALG Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 30. ve son haftasında Galatasaray Petrol Ofisi, ALG Spor'u konuk ediyor. 68 puanla ligin zirvesinde yer alan Galatasaray, galip gelmesi halinde ilk şampiyonluğunu elde edecek. Peki Galatasaray - ALG Spor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 05.05.2024 - 09:40
Galatasaray şampiyonluk maçına çıkıyor: Galatasaray Petrol Ofisi - ALG Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Takımı, şampiyonluk maçına çıkıyor. Galatasaray Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 30. hafta maçında ALG Spor’u konuk edecek.

GALATASARAY - ALG SPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray Petrol Ofisi - ALG Spor maçı 5 Mayıs 2024 Pazar günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanacak. Karşılaşma, saat 14.00’te başlayacak ve Galatasaray Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmada hakem Berkay Ağış görev alacak. Ağış’ın yardımcılıklarını Aydın Baran Tek ve Alperen Şeker üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Furkan Ceylan olacak.

➡ TURKCELL KADINLAR FUTBOL SÜPER LİGİ PUAN DURUMU

GALATASARAY ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Galatasaray ligde oynadığı 29 karşılaşma sonunda 68 puan elde ederken, rakibinin ise ligde 55 puanı bulunuyor. Sarı kırmızılı takım galip gelmesi halinde sezonu şampiyon tamamlayacak. Ligde 66 puanla ikinci sırada bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET ise aynı saatte Trabzonspor deplasmanına çıkacak.

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi ALG Spor 4-1 kazanmıştı.

Galatasaray Petrol Ofisi ligin 29. haftasında konuk olduğu Bitexen 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü’nü 4-0 mağlup ederken, ALG Spor ise Beylerbeyi Spor Kulübü’nü 2-1 yendi.

➡ TURKCELL KADINLAR FUTBOL SÜPER LİGİ FİKSTÜR

Sayfa Yükleniyor...