Kartal Portekizlileri dörtlüyor

Transferin flaş takımı Beşiktaş, Quaresma ve Fernandes'ten sonra kadrosuna Simao ve Almeida'yı da katmaya hazırlanıyor.

NTV Spor 10.12.2010 - 14:22
Kartal Portekizlileri dörtlüyor

Sezon başında Inter'den Ricardo Quaresma'yı transfer ederek ses getiren Beşiktaş'ta rota Portekiz'den sapmıyor.

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi ilk transferi Valencia'dan Manuel Fernandes'i alarak gerçekleştirmişti. Schuster'in forvete yönelik isteği doğrultusunda harekete geçen başkan Yıldırım Demirören ile yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, Portekiz Milli Takımı'nın 2 yıldızıyla daha söz kesti.

Atletico Madrid'li Simao Sabrosa ve Werder Bremen'li Hugo Almeida ile anlaşan siyah-beyazlı yöneticiler, kulüpleriyle son pürüzleri gidermek için görüşmelerini sürdürüyor. Kulüpleriyle olan sözleşmeleri sezon sonunda bitecek futbolcularla el sıkışan Beşiktaş, İspanya ve Almanya'dan gelecek son haberlerin ardından transferleri resmi olarak açıklayacak.

Bu transferlerin gerçekleşmesi halinde, siyah-beyazlıların kadrosundaki Portekizli futbolcu sayısı 4'e çıkmış olacak. Sakatlığı geçen Sivok'un da takıma katılmasıyla yabancı oyuncu sayısı ise 14'e çıkıyor. Yönetimin, yabancı oyuncu kontenjanına takılmamak için Tabata, Fink ve Ferrari'nin yanı sıra Bobo veya Zapotocny'yi de göndermesi bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...