Zapata'da sona yaklaşıldı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Kolombiyalı file bekçisi Robinson Zapata ile büyük ölçüde anlaştı. Sarı-kırmızılılara Lucas Biglia'dan ise kötü haber geldi.

NTV Spor 18.01.2011 - 11:35
Zapata'da sona yaklaşıldı

Galatasaray yönetimi,  teknik direktör Georghe Hagi'nin de isteğiyle Kolombiyalı file bekçisi Robinson Zapata ile görüşmelere başladı. Romanya'nın Steaua Bükreş takımından ayrılan ve bonservisi elinde olan Kolombiyalı kaleciyle büyük ölçüde anlaşmaya varıldı. Galatasaray'ın 32 yaşındaki file bekçisinin transferini kısa süre içinde açıklaması bekleniyor..

Bu arada Avrupa basınında Galatasaray ile birçok futbolcunun ismi anılıyor. İngiltere'nin önde gelen medya kuruluşlarından SKYSports sarı-kırmızılıların Birmingham'ın tecrübeli oyuncusu  Barry Ferguson ile ilgilendiğini iddia etti. 2009 yılında transfer olduğu Birmingham City'de istikrarlı formuyla dikkat çeken İskoç oyuncu için Galatasaray'ın birkaç gün içinde City'nin kapısını çalacağı öne sürüldü.

İtalya basını ise kaleci arayan Galatasaray'ın Roma'da forma giyen Doni için başkent ekibiyle görüştüğünü yazdı. Roma'da 3. kaleci pozisyonunda forma giyen Doni'nin de bu transfere sıcak baktığı tarafların bir kaç gün içinde bir araya geleceği iddia edildi.

Fransa basınında  ise Cisse'nin Galatasaray'ın gündeminde olduğu ifade ediliyor. Bordeaux'un da Panathinaïkos'da forma giyen Djibil Cissé'ye talip olduğu her iki kulübün Fransız oyuncunun transferini bitirmek için yarıştığı öne sürüldü.

Sayfa Yükleniyor...