"Atletico Madrid, Arda'nın son kulübü olmaz"

Galatasaray'ın Çek savunmacısı Tomas Ujfalusi, teknik direktör Fatih Terim'e övgüler yağdırırken, eski takımı Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan'ın da daha iyi olacağını söyledi.

NTV Spor 23.08.2011 - 17:42
"Atletico Madrid, Arda'nın son kulübü olmaz"

33. Santiago Bernabeu Turnuvası'nda yarın Real Madrid'e karşı oynayacak Galatasaray, İspanya'nın başkenti Madrid'e geldi.

Atletico Madrid'den Galatasaray'a gelen Çek futbolcu Tomas Ujfalusi, "Maçlar başlamadığı için henüz Türk ligine alıştım diyemem ama Galatasaray'a alıştım" dedi.

Teknik direktör Fatih Terim'in çok karizmatik ve herkesin saygı duyduğu biri olduğunu belirten Ujfalusi, "Terim, Galatasaray ile kupalar kazanan ve milli takımda da iyi işler yapmış biri. Bu sezon Galatasaray ile kupalar kazanmak için çok sağlam bir takım yaratmaya çalışıyor" diye konuştu.

"ARDA, ATLETICO'DA DAHA İYİ OLACAK"
Eski takımı Atletico Madrid'e giden Arda Turan'ın "çok iyi, kaliteli bir futbolcu" olduğunu vurgulayan Çek futbolcu, "Arda, Atletico'da daha iyi olacak. Özellikle Avrupa'da kendini daha fazla gösterecek. Genç, güçlü bir futbolcu. Atletico'nun son kulübü olmayacağı kesin" ifadesini kullandı.

"2,5 AY ANTRENMAN YAPMAK KİMSENİN HOŞUNA GİTMEZ"
Ujfalusi, ayrıca, Türkiye'deki şike iddialarının herkesi etkilediğine işaret ederek, "Ben iyi tarafından bakmak istiyorum. Yeni gelen futbolcuların takıma katılımı ve yeni gelecekler için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. 2,5 ay antrenman yapmak kimsenin hoşuna gitmez ama bizim için iyi olduğunu düşünüyorum. Daha çok zaman birlikte antrenman yapıp, lige en iyi başlamanın yollarını arayabiliriz" şeklinde konuştu.

"TERİM, OFANSİF OYNAMAYI SEVEN BİRİ"
İspanya basının da ilgi odağı olan Ujfalusi, "Fatih Terimli Galatasaray nasıl oynuyor" sorusuna, "Terim, ofansif oynamayı seven bir teknik direktör. Ama rakibe bağlı. Her maç öyle değiliz. Oyunu okumamız lazım. Hazırlık döneminde önemli maçlar yaptık ama Madrid'e karşı oynamak her futbolcu için çok farklı ve özeldir" yanıtını verdi.

Ujfalusi, İspanya Süper Kupası'nda Barcelona ve Real Madrid takımları arasında yaşanan olaylarla ilgili olarak, "Bunlar futbolun bir parçası, anlık olaylar, olabilecek şeyler" dedi.

Real Madrid ve Galatasaray arasında yarın TSİ 23.00'da oynanacak 33. Santiago Bernabeu Turnuvası için Real Madridli taraftarların çok yoğun ilgisinin olmadığı, yaklaşık 20 bin biletin halen satılmadığı öğrenildi. Bilet fiyatları üyeler için 6 ila 32 euro, dışarıdan alanlar için ise 12 ila 70 euro arasında satışa sunuluyor.

Sayfa Yükleniyor...