Fenerbahçe'de nöbet değişimi!

Fenerbahçe'de Slovaklar'ın nöbet değişimi gündemde. Miroslav Stoch'u satmayı planlayan sarı-lacivertliler, yerine ise Vladimir Weis'ı almayı düşünüyor. Issiar Dia ve Henri Bienvenu için gelecek teklifler de değerlendirilecek.

NTV Spor 08.06.2012 - 19:07
Fenerbahçe'de nöbet değişimi!

Fenerbahçe, kadrosundaki yabancı oyuncuları değiştirmek için girişimlere başladı. Sarı-lacivertliler, sözleşmesi biten Brezilyalı Fabio Bilica ile yollarını kesin olarak ayırdı. Miroslav Stoch'u iyi bir teklif gelmesi halinde elden çıkarmayı planlayan Fenerbahçe, Issiar Dia ve Henri Bienvenu için yapılacak önerileri de değerlendirmeye alacak.

Sarı-lacivertliler'de Stoch'un ayrılma olasılığı giderek artmaya başladı. Sözleşmesinde "12 milyon euroya serbest kalır" maddesi bulunan Stoch'a devre Rubin Kazan ve Lokomotif Moscova talip olmuştu. Ancak Fenerbahçe, teklif edilen rakamların 15 milyon euroyu bulmasına rağmen Slovak futbolcuyu vermemişti. Yönetim, teknik heyetin de onayını alarak yaz döneminde Stoch'u, değerini bulması halinde satma kararı aldı.

Stoch'un ayrılması ile boşalacak kontenjana ise vatandaşı Vladimir Weis'in transferi düşünülüyor. Bonservisi Manchester City'de olan ancak son 3 sezon sırasıyla Bolton, Glasgow Rangers ve Espanyol'a kiralanan 23 yaşındaki oyuncu,  için Manchester City ile temasların başladığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin sol kanadı takviye için düşündüğü Kayserisporlu Nordin Amrabat'tan ise, Faslı oyuncunun 14 buçuk milyon euroluk bonservis bedeli nedeniyle vazgeçildi.

Sarı-lacivertliler, Reto Ziegler için 5 milyon euro isteyen Juventus ile görüşmeleri sürdürüyor. Bonservis konusunda anlaşma sağlanamazsa Fenerbahçe'nin yeniden kiralama yöntemine gitmesi bekleniyor.

Yönetim, geçtiğimiz sezon beklentilerin uzağında kalan Henri Bienvenu ve Issiar Dia'yı da gözden çıkardı. İki futbolcu için tatmin edici tekliflerin gelmesi halinde ayrılmalarına kolaylık sağlanacağı bildirildi.

Sayfa Yükleniyor...