"Gönüllerde taht kurduk" (Video)

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, yeni sezon öncesi takımla ve taraftarlarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı... Volkan, "Bütün Türkiye de bizi takdir etti, rakip takımlar da alkışladı. Gönüllerde taht kuran bir takım olduk" dedi.

NTV Spor 09.07.2012 - 19:21
"Gönüllerde taht kurduk" (Video)

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, geçen sezon yaşananların ardından takım olarak Fenerbahçelilik duruşunu herkese gösterdiklerini söyledi. Yapılan transferlerle çok iyi bir yolda ilerlediklerini belirten Volkan, 2-3 transfer daha yaparak önümüzdeki sezonun en güçlü takımı olacaklarını iddia etti.

Fenerbahçe televizyonu'na konuşan sarı-lacivertli file bekçisi geçen sezon yaşananların ardından takım olarak Fenerbahçelilik duruşunu herkese gösterdiklerini ifade etti. Volkan, "Bütün Türkiye de bizi takdir etti, rakip takımlar da alkışladı. Gönüllerde taht kuran bir takım olduk" dedi.

"2-3 TRANSFER DAHA GELECEK"
Yeni sezon öncesi yeni umutlarla, yeni düşüncülerle çok iyi yolda ilerlediklerini belirten milli kaleci, "Çok iyi transferlerin geldiğini herkes görüyor. Kuyt, Mehmet Topal ve Egemen'i transfer ettik. Bence 2-3 tane daha transfer gelecek. Geçen sezon zorunluluktan dolayı bozulmasına rağmen yine de çok kaliteli bir kadromuz vardı. O takıma 2-3 takviye yaparak daha da güçleneceğiz. Önümüzdeki sezon şampiyonluğun en güçlü adayı biz olacağız" diye konuştu.

"BAŞKANIMIZIN DÖNMESİ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI"
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın özgürlüğüne kavuştuğu günün, en mutlu günü olduğunu belirten Volkan, "Başkanımızın aramıza dönmesiyle gücümüze güç, mutluluğumuza mutluluk katacağımızdan hiç şüphem yok" ifadelerini kullandı.

Taraftardan, takıma verdiği desteğini sürdürmesini isteyen tecrübeli kaleci, "Geçen sezon çok güzel bir birliktelik gösterdik. Biz kupalarla değil birliktelikle mutlu olan bir takımız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...