Üstünel Futbol Şubesi'ndeki görevinden istifa etti

Üstünel görevinden istifa etti

NTV Spor 03.07.2010 - 12:31
Üstünel Futbol Şubesi'ndeki görevinden istifa etti

Galatasaray Başkan Yardımcısı ve Futbol Şubesi'nden sorumlu yönetici Haldun Üstünel, Futbol Şubesi ve Galatasaray Futbol A.Ş'deki görevinden istifa etti.

Haldun Üstünel, bir takım rahatsızlıkları olduğunun gündeme gelmesinden kısa süre sonra Futbol Şubesi'ndeki görevini bıraktı. Yönetim Kurulu'ndaki görevine devam eden Haldun Üstünel, yetkilerinin azalmasından sonra duyduğu rahatsızlık üzerine Futbol Şubesi'ndeki görevini bıraktı.

Galatasaray forması giyen birçok yıldız ismin transferinde başrol oynayan Haldun Üstünel, kısa süre içerisinde taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

TRANSFERDE TEK YETKİLİYDİ
Galatasaray'da geçen sezon transferlerden yetkili tek kişi olan Haldun Üstünel, sezonun tamamlanmasından sonra yetkilerini Adnan Sezgin ile paylaşmaya başladı. Galatasaray'da bir süre sonra yaşanacak olan Spor A.Ş ile Futbol A.Ş'nin birleşmesinden sonra yetkileri kısıtlanacak olan Haldun Üstünel, bu gelişmelerden rahatsız olarak Futbol Şubesi'ndeki görevinden istifa etti. Yakın çevresine çok üzgün olduğunu ifade eden Üstünel, Fransa'ya tatile gidiyor.

Sayfa Yükleniyor...