Bakan Kılıç'tan teröre lanet!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara'da meydana gelen terör saldırısıyla ilgili mesaj yayımladı. Bakan Kılıç, terör saldırısını kınadı.

NTV Spor 14 Mart 2016 - 15:29

Bakan Çağatay Kılıç, yayımladığı  mesajda, "Ankara'da meydana gelen alçakça saldırı, sadece Ankara'ya değil Türkiye'mize yapılmış bir saldırıdır. Milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya  yönelik,  huzurumuzu ve demokrasimizi hedef alan  bu hain  terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bakan Kılıç mesajında devletin terörle mücadeleyi tüm kurumlarıyla ve halkla iş birliği içinde yürüttüğüne vurgu yaptı. Bakan Kılıç,  "Terörle mücadele mutlaka başarıyla neticelenecek, terörün  kökü  kazınacaktır.  Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da, milletimizin birlik ve huzuru için teröre  karşı  yürüttüğü mücadeleyi  büyük bir kararlılıkla  ve azimle  sürdürerek, terör örgütlerinin ülkemiz içinde ve dışında olan tüm bağlantılarını  ortaya çıkarıp  uluslararası şer odaklarını  hüsrana uğratacaktır" ifadelerini kullandı.