Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Finalde ikinci randevu

Fenerbahçe Beko, play-off finalinde deplasmanda oynadığı ilk maçta rakibini 85-74 mağlup ederek avantajı eline geçirmişti. Serinin ikinci karşılaşması Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde sezonu şampiyon tamamlamak isteyen Anadolu Efes, taraftarının önünde karşılaşmayı kazanarak seride durumu 1-1’e getirmeyi hedefliyor. Final mücadelesinde üç galibiyete ulaşan takım sezonu birinci tamamlayacak. Peki Anadolu Efes- Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, serinin ikinci maçına ilişkin detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 08 Haziran 2024 - 11:01

Fenerbahçe Beko, Süper Lig’İnde normal sezonu ikinci sırada tamamlarken çeyrek finalinde Petkimspor’u 2-0 ve yarı finalde ise Beşiktaş Emlakjet’i 3-0’la geçmeyi başarmıştı. Tomislav Mijatovic’in çalıştırdığı Anadolu Efes ise çeyrek finalde Türk Telekom’u ve yarı finalde ise Karşıyaka’yı mağlup ederek finale yükseldi. Normal sezonda oynanan iki karşılaşmada da lacivert-beyazlılar, Fenerbahçe Beko’ya üstünlük kurdu. Peki Anadolu Efes- Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin son bilgiler…

?

Anadolu Efes’in Fenerbahçe Beko’yu konuk edeceği 2023-2024 sezonu play-off serisi ikinci maçı 8 Haziran Cumartesi günü saat 20.30’da başlayacak.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma beIN Sports Haber ekranalrından canlı yayınlanırken mücadeleyi Emin Moğulkoç, Altuğ Köselerli, Semih Vural hakem üçlüsü yönetecek.

FENERBAHÇE SERİDE ÖNE GEÇTİ

Seride oynanan ilk maçı 74-85 kazanan Fenerbahçe Beko, final eşleşmesinde 1-0 öne geçti. Seride maç programı ise şu şekilde;

3. Maç: 10 Haziran Pazartesi 20.30, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes
4. Maç: 12 Haziran Çarşamba 20.30, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes (gerekmesi halinde oynanacaktır)
5. Maç: 14 Haziran Cuma 20.30, Sinan Erdem Spor Salonu, Anadolu Efes – Fenerbahçe Beko (gerekmesi halinde oynanacaktır)

REKABETTE 157. RANDEVU

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes tarihinde 157. kez karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertlilerin 63 galibiyeti bulunurken 2023-24 normal sezonunda oynanan iki karşılaşmada da gülen taraf Anadolu Efes oldu.

1 Aralık 2023 tarihinde Sinan Erdem Spor Salonu’ndan oynanan mücadeleyi 81-80 kazanan lacivert-beyazlılar, 8 Nisan 2024 tarihinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan müsabakayı 80-90 kazandı.

İki takım arasında 18 Şubat 2024 tarihinde Konya’da oynanan Türkiye Kupası finalinde kazanan 80-67 ile Fenerbahçe Beko olmuştu.