Beşiktaş - Bahçeşehir Koleji basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Basketbol Süper Ligi’nde ilk maçında kyabeden siyah-beyazlılar, Bahçeşehir Koleji karşısında galibiyet hesapları yapıyor. Bahçeşehir Koleji ile Beşiktaş Fibabanka Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geliyor. Mücadelenin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki Beşiktaş Fibabanka - Bahçeşehir Koleji maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 11 Ekim 2024 - 16:32

İki takım EuroCup A Grubu’nda Ekim ayının başında karşı karşıya gelmişti. Bahçeşehir Koleji, parkeden 87-66 üstünlükle ayrılmıştı. Bahçeşehir Koleji’nde Marko Smonovic, Şehmus Hazer, Jaleen Smit, Tai Odiase etkili oyunlarıyla dikkat çekerken Beşiktaş’ta ise Conor Morgan 15 sayı attı. Beşiktaş, ligde oynayacağı mücadelede rakibinden rövanşı almak istiyor. Peki Beşiktaş - Bahçeşehir Koleji maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? işte, basketbol mücadelesine ilişkin bilgiler…

BEŞİKTAŞ FİBABANKA - BAHÇEŞEHİR KOLEJİ MAÇI NE ZAMAN?

EuroCup’ta birbirine rakip olan Beşiktaş ve Bahçeşehir Koleji Süper Ligi’nde ikinci kez karşı karşıya geliyor.

Beşiktaş, ligde oynadığı ilk karşılaşmada TOFAŞ’a mağlup olurken Bahçeşehir Koleji ise son olarak Eurcup’ta Gran Canaria’ya 66-63 mağlup oldu.

Bahçeşehir Koleji, Beşiktaş’ı mağlup ederek çıkış yakalamayı hedefliyor. Siyah-beyazlılar ise ligde ilk galibiyet peşinde.

Beşiktaş - Bahçeşehir Koleji mücadelesi 11 Ekim saat 20.30’da BJK Fibabanka Spor Kompleksi’nde oynanacak. Karşılaşma beIN Sports 5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.