"Birçok yerde ertesi maça çıkarmazlar"

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'ın, soyunma odasında genç oyuncu Göktürk Ural'a tokat atması gündemdeki yerini koruyor.

NTV Spor 12 Şubat 2015 - 12:31

NTV Spor'da yayınlanan ve Fuat Akdağ ile Mehmet Demirkol'un sunduğu Spor Servisi Programı'nda da ana gündem maddelerinden birisi, Ergin Ataman'ın Göktürk Ural'a soyunma odasında attığı tokattı...

"Galatasaray'ın geçen yıldan beri nerdeyse şubeyi kapatmak gibi niyeti vardı" diyerek sözlerine başlayan Mehmet Demirkol, "Final maçına çıkmamanın da altında bu vardı kimse kusura bakmasın. Burada geri adım attıran Ergin Ataman'ın anormal hırsı ve çabası. Orada simge olarak duran Ergin Ataman. Başka bir koç olsaydı orada, Galatasaray Basketbol Şubesi daha küçük olurdu" ifadelerini kullandı.

Ataman'ın bu hareketinin kabul edilemez olduğunu belirten Demirkol, "Şiddet kabul edilemez. Bugün Türkiye Basketbol Federasyonu da Galatasaray Kulübü de Ergin Ataman'la ilişkisini kesse, kimse bir şey söyleyemez" dedi.

Ergin Ataman'ın, basında çıkan haberlere tepki göstermesine de değinen Mehmet Demirkol, "Bu haber, dünyanın her yerinde büyük haberdir. Ve birçok yerde de böyle bir olaydan sonra ertesi maça çıkartmazlar. Ergin Ataman, şu anda basketbolumuzun en başarılı koçu. O nedenle de şu anda temkinli konuşuyorum. Ama ortada şiddet varsa olmaz" şeklinde konuştu.