Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (EuroLeague)

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de üçüncü hafta mücadelesinde Kızılyıldız’ı konuk ediyor. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı Piotr Pastusiak (Polonya), Carlos Cortes (İspanya), Thomas Bissuel (Fransa) hakem üçlüsü yönetecek. Sarı-lacivertliler son karşılaşmasında Basketbol Süper Ligi’nde Yalovaspor Basketbol’u bir uzatma bölümü sonunda 90-97 ile geçti. Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız’ı geçerek 3’te 3 yapmayı hedefliyor. Peki Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 14 Ekim 2024 - 13:09

Sarı-lacivertlilerde Kızılyıldız karşılaşması öncesinde 2 eksik oyuncu bulunuyor. Sakatlığı bulunan Scottie Wilbekin’in yanı sıra kas yaralanması tespit edilen Marko Guduric bu mücadelede forma giyemeyecek. Kızılyıldız, bu sezon EuroLeague’de oynadığı 2 maçı da kazanırken Isaiah Canaan’ın performansı dikkat çekti. Kırmızı-beyazlılar, 2023-24 sezonunda EuroLeague’de 11 galibiyet alarak 16. sırada sezonu tamamlamıştı. Fenerbahçe Beko taraftar avantajını kullanarak Kızılyıldız’ı mağlup etme hesapları yapıyor. Peki Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

?

Fenerbahçe Beko Erkek Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 2024-25 sezonu üçüncü hafta maçında Kızılyıldız’ı konuk ediyor. 15 Ekim Salı günü (yarın) 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak.

SARI-LACİVERTLİLER 2’DE 2 YAPTI

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2024-25 sezonu ikinci maçında 10 Ekim Perşembe günü Anadolu Efes’e konuk oldu. Sarı-lacivertliler, rakibini 78-83 ile geçerek ikide iki yaptı. Fenerbahçe Beko’da Bonzie Colson 16, Wade Baldwin 15, Nigel Hayes-Davis ve Arturs Zagars 11’er sayı üretti.

KIZILYILDIZ MAÇINDA İKİ EKSİK

Fenerbahçe Beko’da sakatlığı bulunan Scottie Wilbekin’in yanı sıra, 12 Ekim Cumartesi günü oynanan Yalovaspor karşılaşmasında kalça bölgesinden sakatlık yaşayan ve hastanede yapılan kontrollerinin ardından kas yaralanması tespit edilen Marko Guduric bu mücadelede forma giyemeyecek.

KIRMIZI-BEYAZLILAR 2 GALİBİYET ALDI

Kızılyıldız, 2023-24 sezonunda EuroLeague’de 11 galibiyet alarak 16. Sırada yer aldı Yeni sezonda ise Sırp ekibi 2’de 2 yaparak Avrupa’ya başladı.